luni, august 2

Un an nu-i prea mult

Aparent, doar aparent peste o lună plec din țară. Peste o luna la ora asta nu o să mai fiu eu aici, ci o să fie o umbră a mea, una care lasă în urmă o cană de cafea aburindă, o familie ce se chinuie pentru un viitor incert. 

Aparent, în locul meu să fie o fată care o să plângă, pentru că știe că lasă aici ceva și nu știe dacă atunci când se va întoarce îl va mai găsi. O fată care o să plângă pentru că deja plângea cu două luni înainte ... în fiecare zi, timp de o săptămână - se bucura și cu cât se bucura mai tare cu atât suferea mai mult.

Aparent, o să tragă după ea niște valize în care nu o să-i încapă tot ce-i trebuie, iar la ora 4.30 o să plângă cum n-a mai făcut-o niciodată...

Aparent, sper la un viitor mai bun și norocul chiar și-l face omul cu mâna lui.

5 Păreri:

George Colang spunea...

Un an nu e prea mult atunci cand nu vrei sa fie. Insa...din pacate...este prea mult! Iluzia ne a fost mai mereu aproape, poate singura ce ne tine in viata... in clipele de genul..

Leo spunea...

O sa treaca, o sa-ti placa, vorbesc din experienta. Lumea e mica si drumul inapoi e scurt. Succes !

Rodica spunea...

Pune-ti viitorul in valize,urca-l in avion si du-l departe si fa-l bine...creste-l,hraneste-l si fa-l luminos fata frumoasa!
Restul se va aseza ca in puzzle-ul in care nu-ti lipseste nici o piesa!
Iti tin pumnii si sa fii multumita de toate!

Lia D spunea...

Ai grija de tine. Atat.
Si nu uita vorba prietenului meu zapauc, da? :))
Te imbratisez cu drag :*

Anonim spunea...

Mergi linistita.Mergi convinsa ca este si va fi bine.Stii si tu ca acum nu exista distante.Daca-i prin Europa poti veni inapoi si cu bicicleta.Daca-i dincolo de piriu,tot poti veni usor,daca vrei,cind vrei.
Mergi sa vezi,sa traiesti emotii noi,imagini noi a ceea ce stiai deja.Mai mergi sa afli cum este ceea ce doar noi,romanii avem:"dorul".
Sa vada si altii cum este "o fata din Sinaia".
Iar timpul? Trece.Usor sau greu,trece si daca a fost bine il adaugi la amintiri,daca nu a fost prea bine,il uiti...zicea si Minulescu "ca si uitarea e printre legie-omenesti".
Mult bine,copilut!
Nu uita ,sa fii mereu fericita.
Alexandru.

Trimiteți un comentariu