joi, august 26

România + vampiri = Hollywood

Fără alte comentarii, o să numesc patru filme vizionate recent, care nu aduc tocmai faima României. Cred că (tele)spectatorii lor au trebuit să intre pe google, în caz că le-a păsat la ce se face referire - în cazul în care nu erau deja familiari cu ... NOI! Cine a văzut filmele, trebuie să-și amintească!

  1. TRUE BLOOD - nu mai știu ce episod sau în ce sezon. Un vampir către celălalt : Dacă ai de gând să te porți ca un sălbatic, mai bine du-te înapoi în România.
  2. Nip/Tuck, sezonul 6. Un copil bolnav apare în penultimul episod, plin de niște chestii oribile pe tot corpul. Cea care vine cu el la medici spune că l-a furat dintr-un spital unde era doar o asistentă la minim 50 copii. Bebelușii plângeau zile întregi până când, de atâta suferință, nu mai scoteau niciun sunet. În ultimul episod, unul dintre personajele principale- doctor, îi spune partenerului său că știa că mereu și-a dorit să ajute copii bolnavi din lumea a treia și îi dă un bilet de avion să ducă bebelușul înapoi. Celălalt ia biletul, se uită la el și tot ce zice este : BUCHAREST?
  3. Lipstick jungle - sezonul 1, episodul 2. Discuție între soți, ea lucrează în industria cinematografică blabla. El îi reproșează că, în loc să serbeze ziua fiicei lor, ea era plecată să ardă nu știu ce vampir în ROMÂNIA!
  4. ultimul, dar cel mai cunoscut - HARRY POTTER. Cartea a patra. Unul dintre dragonii folosiți la turneul care face subiectul romanului era din... ați ghicit! România!
Să mai spună cineva că suntem faimoși doar „datorită” crimelor din Italia, furturilor din Germania și rromii din Franța...

6 Păreri:

impuritas spunea...

Intr-un episod din Criminal Minds protagonistii sunt niste tigani care fura fetitede 9-10 ani pentru a-si insura baiatul. La fel, si ei aveau descendenti din Romania, chiar vorbesc romana la un moment dat si finalul tragic ne arata cum de zeci de ani tiganii romani din America rapesc fetite, iar cele care nu corespund sunt ucise. Asta da publicitate! Asta cu vampirii parca totusi nu e atat de rea.

Diavolul spunea...

Vezi "The Wolfman" unde tiganii din film vorbesc...romana:D
http://www.youtube.com/watch?v=5RtEQERuFQE

Anonim spunea...

ok, la faza cu vampirii, dragonii și alte chestii ne-am băgat și noi coada - pe seama lui Vlăduț, prietenul nostru de la orele de istorie.
iar ce îmi ziceți voi mi se pare scandalos. la fel și faza din nip/tuck.
măcar știu americanii de noi - aia cu piele „bronzată”, barbari și înapoiați economic cultural și social...

Alexandra spunea...

Lumea a treia, salbaticie :))Ce bine suntem vazuti :D

mădă spunea...

asta-i brandu' de tara... nu-l putem reconstrui nici in 1000 de ani!

Anonim spunea...

da, "The Wolfman"... l-am vazut la Cotroceni. Sala plina.
M-a trecut un fior cand am vazut ca tigancile, ca sa nu fie intelese de altcineva, vorbesc in limba lor natala...romana?!?!
Am inghetat cand, dupa secventa respectiva, toata sala a inceput sa rada.
Nu am inteles cum poti sa razi, roman fiind, cand vezi care este proiectia nationalitatii tale...la americani

Trimiteți un comentariu