marți, octombrie 19

Viața vs. Vigo

Erasmus isn't an experience, it's a state of mind!

Vigo e un oraș frumos, la malul unui râu și al unui ocean. Aici noul se îmbină cu vechiul, clădiri impunătoare stau lângă căsuțe rupte din povești.

Portul turistic e minunat noaptea, e și mai minunat când o non-întâlnire în urma unei non-conversații cu o non-intonație anume se termină într-un fel complet non-asta a fost o întâlnire. Miroase a pește de la o poștă, iar africanii încearcă să te atragă cu produsele lor la fiecare colț de stradă. Churros sunt foarte buni cu ciocolată caldă, dar trebuie să știi să alegi spaniolul care să te ducă la un astfel de local, pentru că ei știu mai bine. Dacă-l alegi pe cel greșit, minunățiile alea culinare or să-ți pară îngrozitoare. E nevoie de o anumită stare de fapt pentru a mânca așa ceva.
Plaja bănuiesc că e minunată la apus, dar încă sunt prea tristă ca să merg acolo singură. Pontevedra e un paradis, Vigo e unul fiscal (din cauza africanilor mai sus menționați).

Vigo e un oraș în pantă, e posibil ca la fiecare curbă să amețești, să te apuce greața. Și știi ce ai de făcut - trebuie să te dai jos din autobuz și să mergi pe jos, oricât de tare te-ar durea picioarele.

1 Păreri:

AdminGeografilia spunea...

Ai avut ocazia sa vezi perla iberica

Trimiteți un comentariu