miercuri, septembrie 9

provinciala proasta

Nu are rost să te mai întrebi despre cine e vorba, că doar despre mine îmi place să scriu! Și o fac sincer.

 

Orașul scărilor rulante și al lenii, al oamenilor care nu merg  pe jos, orașul unde mereu bate vântul împrăștiind bârfe, unde mereu plouă cu ironii și nedreptăți, unde se adeverește zicala frumoasă țară, păcat că e locuită. Parcă acolo se concentrează toată prostimea țării!

 

Dar pentru mine nu contează, mie îmi place Bucureștiul, nu bucureștenii, nu poseri, nu copiii emo cu pălării idioate, cu machiaj strident și skateboard în brațe care cred că e cool să intri în comă alcoolică în clasa a zecea. Îmi place să colind străduțele, să mă uit pierdută pe geam în RATB, să alerg pe scările de la metrou, să fug cu și de el prin parc, pe stradă, prin gând și așternut.
Bucureștiul e o junglă. Dar mie îmi place jungla aia, îmi plac claxoanele, luminile, curentul de la metrou, aglomerația de la Unirii.

 

PS: probabil dacă mă întrebi după 1 octombrie, toate astea de mai sus mă vor enerva și ele, ca tot ceea ce mă înconjoară... dar deocamdată au fost 2 zile de care aveam mare nevoie...

9 Păreri:

nol spunea...

se explică,ești gemeni!:D

Anonim spunea...

Crezi tu că asta e o scuză plauzibilă?

Lucylle spunea...

Tot din aceleaşi motive şi eu ador jungla Bucureşti. Mie îmi plăcea sentimentul de fantomă ce ţi-l lasă când te pierzi în mulţime unde nimeni nu te cunoaşte.. Şi uram când mă întâlneam cu cineva cunoscut şi mă striga pe nume atât de tare încât doream să se crape pământul şi să cad acolo.. Nu ştiu cum de trăiesc de un an în provincie.. nu ştiu.. Şi cât de dor mi-e de oraş..

Alice spunea...

de acord cu tine

Anonim spunea...

Fericirea se traieste in linistea provinciei,tristetea si dezamagirea in oras...sunt mai usor de suportat asa...

Anonim spunea...

Rodica a fost superba in ceea ce a spus aici... Ma lipesc si eu...

Unknown spunea...

"să mă uit pierdută pe geam în RATB, să alerg pe scările de la metrou, să fug cu și de el prin parc, pe stradă, prin gând"...cand stai intr-un oras micut, micut, ca mine, inveti sa te bucuri la maxim de astea. Este asa frumos sa umbli pur si simplu pe unde ai chef, si sa nu trebuiasca sa dai un "buna ziua!" la 5 minute, ca sa nu stea pe urma vecina de la unu` sa spuna ca te-a prostit facultatea...

Anonim spunea...

pe mine m-au prostit mai multe, nu doar facultatea, în Bucureștiul ăla. Sau poate profit eu de asta și îmi găsesc scuze pentru adevăratele mele instincte.

Lisandru Cristian spunea...

Câteodată, îmi vine să fug din Jungla Bucureşteană, însă îmi revin şi îmi spun că s-ar putea să mă plictisesc în altă parte... Meditez încă la plecarea din Bucureşti, peste ceva ani.

Trimiteți un comentariu