miercuri, ianuarie 13

Une vie de chatte

Să fi fost pisică, aș fi fost cu siguranță una vagaboandă. M-aș fi pripășit pe la vreo casă și i-aș fi convins să mă placă, să mă iubească, să mă păstreze.

O dată câștigată încrederea lor, m-ar primi în casa lor - casa mea. Acasă. Din acel moment totul ar fi al meu, n-ar fi colț pe care să nu-l explorez, farfurie din care să mănânc, pernă pe care să nu dorm, canapea pe care să nu-mi ascut ghearele.
M-aș juca cu ei, să nu cumva să se simtă neglijați, oamenii au nevoie de afecțiune, de atenție. Când i-aș vedea cu ceva bine mirositor în mână m-aș alinta de picioarele lor, aș face ochii mari și m-aș ridica pe lăbuțele din spate, lungindu-mi corpul zvelt pe piciorul lor, prefăcându-mă că mă întind să mă ia în brațe. Oamenii, ființe simple, ar considera că vreau să fiu luată în brațe și m-ar duce aproape de bunătățurile pe care le înfulecă, ar ajunge să le împartă cu mine... Mda, pisicile sunt parșive...

Aș vrea să fiu lăsată afară pe timp de noapte, mai puțin iarna când aș prefera să dorm cu sclavii mei, eu fiind stăpâna absolută a sentimentelor lor cele mai pure - iubirea pentru un animal de companie. Nu m-ar putea nimeni condamna că-mi plac atât de mult pisoii, ar fi natura mea. O mama prea bună nu cred că aș fi, sincer.

Aș fi atracția principală când vin musafirii, întâmpinându-i. De fapt, între noi fie spus, nu i-aș întâmpina, ci aș încerca mai degrabă să ies din casă, pentru o gură de aer proaspăt și o iarba mâței...

Nu mi-ar plăcea să mă bage în cadă în încercarea de a mă spăla. Pot și singură!! Iar ei o fac cu apă și săpun, n-am eu nevoie de prostiile astea. În plus, aș putea răci. Mi-ar plăcea o fundiță la gât, sau un clopoțel micuț. Sper că s-ar gândi să le asorteze cu culoarea blăniței și ochilor mei...

Aș face mofturi la mâncare, doar de dragul de a-i vedea cum se agită să găsească ceva pe gustul meu.

Pisică sau nu, îmi place să mă pisicesc... să mă lungesc lângă tine, să torc atunci când mă mângâi, să fiu stăpâna ta, dar tu să crezi că rolurile sunt invers, să mă ții în brațe până adorm, să te zgârii când nu ești cuminte, să ies afară noaptea, să fug de tine când încerci să mă prinzi, să mă hrănesc cu ce ai tu mai bun, să mă ascund de tine, să mă cauți disperat, să râd pe sub mustăți, să mă găsești și să nu fi în stare să mă cerți... ci doar să mă iei în brațe...

21 Păreri:

Claudiu Negreu spunea...

saracu baiat:))

Bianca spunea...

Cel mai bine ţi se potriveşte statusul de pisică, pardon mâtză!:P...şi să nu crezi că nu am dat click pe statusul tău şi da, am văzut a 2a traducere a cuvântului "chatte"..:))...şi să nu crezi că am uitat cum imitai azi o pisicuţă aflată într-o anume perioadă din an! :)))

Anonim spunea...

Miiiiiiiss!
te rog frumos :)) Nu mai da din casă :))

Claudiu Negreu spunea...

WoW... faceai urat de tot daca imitai pisica aflata intr-o anume perioada din an....

Anonim spunea...

o făceam intenționat, să știi și tu!

Liviu spunea...

"Pisicirea" este si ispitire, este si o stare speciala la care ajung doar cele care au vocatia de a mangaia si de a ademeni mangaieri, de a incalzi, de a instaura linistea dinaintea marilor emotii. Te banuiam de acest talent, pentru care te felicit. "Torci"?

Tod' spunea...

si cine-i norocosu? :))

Singur Eu spunea...

Dacă aş spune şi pe blogul tău că femeile sunt curve şi nu se suportă între ele (întocmai ca pisicile), aşa e că s-ar fi iscat o discuţie interminabilă având începutul ,,Ce înţelegi tu prin curva?"???

Anonim spunea...

Mulțumesc pentru felicitări, LIVIU. Câteodată torc, și e limpede de văzut, pentru că în momentele alea radiez pur și simplu.

Anonim spunea...

Tod, rămâne între mine și el.

Anonim spunea...

Eu am explicat aici ce înseamnă pentru mine curvă.
Probabil ai isca o conversație, dar să știi că te bucuri de sprijinul meu! Femeile sunt curve și nu se suportă între ele.

Vania spunea...

Da, pisicile dau un sens existenţei!...

Tod' spunea...

vrajeala la scara internationala :))

Anonim spunea...

Vania

Corrr-rrrr-rrrr-ect! :D

Anonim spunea...

ce ți se pare ție vrăjeală, Tod?

Bianca spunea...

Nu dau din casa...doar avertizam persoanele din jurul tau:)))

Anonim spunea...

chiar crezi că cei din proximitate au nevoie să fie avertizați? E prea târziu, oricum :))

Unknown spunea...

o poveste frumoasa

cell61 spunea...

Postarea asta mi-amintește de întrebarea aia:
De câte pisici e nevoie pentru a schimba un bec?

Răspuns:
Pisicile nu schimba becuri. Oamenii schimba becuri. Asa ca adevarata intrebare este: "Cam cat mai dureaza pana primesc si eu niste lumina, cina si un masaj?". Ceea ce dovedeste, din nou, ca doar cainii au stapani. Pisicile au personal.

;)

Rodica spunea...

torci a iarna...las'ca vine primavara,nu prea curand insa,si te vad dupa motan....sau nu?apropo,ce culoare ai?ca sa vizualizez funda,zgarda,ochii tai....

Tod' spunea...

@:Ilana: Niste commenturi pe-acilea

Trimiteți un comentariu