joi, decembrie 24

Aici

Aici e loc de datul cu capul, sau cel puțin de urat câte ceva pentru Crăciun și Anul Nou!

Un „Mulțumesc, la fel!” anticipat!


Editare ulterioară: (datorată sarcasmului Dom-șoarei G.) pe mine mă deprimă Crăciunul. La origine, era o simplă sărbătoare, plină de însemnătate. Ne bucuram că am primit pe Cel ce avea să ne scape de păcat. Acum ne lăfăim în cadouri scumpe, luminițe de Crăciun, mese pline de mâncăruri de care abia ne atingem... fără să ne gândim (unii din noi) că nu în asta constă, că sunt atât de mulți care n-au ce pune pe masă și sunt cu mult mai buni și mai primitori ca noi.

Ar trebui să fie sărbătoarea smereniei. Dar nuuuu, noi ne bucurăm că s-a terminat postul și putem, iar, să facem de toate, să mâncăm până plesnim. 

„Acasă, cu familia!” Câți stau acasă cu familia? Și nu în simplul sens de stat degeaba și uitat la tv (eventual cum a fost împușcată fam. Ceaușescu). Cine mai merge acasă și nu discută politică, fotbal sau economie? Cine-și mai aduce aminte să se bucure?

Mântuitorul despre care tot scrie lumea în mesaje pe telefon s-a născut într-o IESLE, în frig, fără nimic, doar cu familia!

Suntem din ce în ce mai egoiști, mai dornici de un Moș (...Crăciun, dacă altceva nu pică) și atât.

Îmi pare rău că fix azi scriu despre asta, îmi pare rău dacă supăr pe cineva, dar chiar nu mă pot abține...

12 Păreri:

Miss G. spunea...

Tu prima.
Ba nu, tu!
Ba, nu eu, tu!
cam aşa ceva vrei să se întâmple.De ce nu urezi tu cititorilor?Păi aşa gazdă eşti?
Hai treacă de la mine.Crăciun fericit,plin de pace şi bucurii! şi să ne vedem cu bine la anu'.:*

riona spunea...

well..Merry Christmas and Ho,Ho,HO! :)

Monkey-Claudiu spunea...

Ramadan fericit!

Rodica spunea...

Lumina in suflet,bucurie in priviri,fluturasi in stomac si somn linistit!Nasterea Domnului cu bucurie!

Geanina Codita spunea...

Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Vania spunea...

Sărbători fericite, fără dat cu capul de muchii ori locuri tari!

Lia spunea...

Să fii iubită!

Monkey-Claudiu spunea...

Eu sunt de acord cu tine.

Monkey-Claudiu spunea...

Şi de ziua Holocaustului ar trebui să ne zicem "Să fi iubit, şi să ţi se îndeplinească toate visele, bucurii, şi Heil Hitler!"

Offshore spunea...

dupa cum vezi, eu nici nu fac referire la craciun pe blogul meu. mi e scarba de ideea asta, si nu numai. acum sunt inchis intr o camera, nici macar nu sunt acasa, m am plictisit de oameni care baga pe ei si care cheama salvarea. apropo, aseara pe la 2 in zona grozavesti, treceau vreo 20 de ambulante, oare de ce? plus astazi toata ziua! oamenii inteleg cu totul altceva prin sarbatoare. ieri in carffour stateau toti la cozi si se impiedicau. raspund din politete celor care mi au urat ceva dar pentru mine: dumnezeu a murit! si din pacate, pentru ei, dumnezeu a murit de a binele. o zi buna

Marius spunea...

Am carrefourit Craciunul ... zic si eu ...

ILANA spunea...

cum asa? Ce ai vrut sa zici, mai exact?

Trimiteți un comentariu