joi, februarie 4

Copilăria mea tulburată

citind aici mi-am amintit și eu de o minunată zi din copilărie.

Se făcea că aveam o curte maaaare și mai toți veneau la mine să ne jucăm. Așa s-a întâmplat și atunci. Bunicul, tâmplar de meserie, are tot felul de instalații de genul în curtea aia mare! Și ne-am jucat pititea (așa îi zice la noi). 

Copil cuminte ce sunt, m-am ascuns în cel mai imbecil(recunosc acum, 12 ani mai târziu) loc posibil - sub o masă circular! Cei care știu, cunosc. E o masă pe care se bune bușteanul/dulapul de lemn și se taie. ELECTRIC. Cu o pânză de inox care se roteste  de sute de ori pe minut, cu zimți ascuțiți. Blablabla, sub masă există un loc unde se duce rumegușul, iar pânza respectivă trece prin masă, secționând-o - altfel cum să taie și lemnul ăla, așa, în aer?! (n-ai prins ideea, google it)

A venit, îmi amintesc perfect, Vali și a zis Te-am văzut, mă duc să te scuip. Acum nu îmi dau seama de ce trebuia să plece în altă parte să mă scuipe, eram în fața lui :D. Dar pe vremea aia era o amenințare. Cum, să mă pun eu? În propria mea curte? Nici moartă!!

Așa că, uitând de locul în care mă ascunsesem, m-a ridicat - fix cu capul în pânza de circular despre care v-ați dat seama, că doar sunteți oameni deștepți, că era periculoasă.
Rezultatul - capul meu a are și acum o mică adâncitură.Sângerând, m-am dus la mama, care a fost cât pe aici să leșine când m-a văzut. Câteva săptămâni m-am dus la școală cu capul bandajat, ca o mumie de Halloween.

Bine măcar că nu avea bunicul de muncă fix în momentul ăla.

17 Păreri:

mifo spunea...

heee am avut capul spart de 10 ori pana acum deci prima oara mam suit pe toaleta din curte (din beton facuta de tataie:>) si am picat de acolo in cap pe un gratar de fier am avut 3 copci la cap, a 2 3 4 5 6 7 8 9 10-a mi la spart varamiu cu diferite obiecte si in diferite feluri , deci nu stiu cum reusam noi sa ne jucam ca mereu zbura ceva in capul meu

si chestia aia masa circular eu il stiu de abric sau circular si are o panza rotunda cu dinti care inviartindu-se sectioneaza lemnul cum sectioneaza mama prajitura cu cutitul (asta pentru necunoscatori) :P

LaNayba spunea...

uuuu... bad gurl, ILANA! bad, bad, bad!

Wanna spunea...

OOO da... copilaria. E frumoasa... exceptand genunchii si coatele permanent zdrelite, capetele sparte sau mai rau mainile si picoarele rupte! :))

ILANA spunea...

LaNayba

cand imi zice cineva ca sufar cu capul, dau vina pe evenimentul asta :))

ILANA spunea...

mifo

abricul si circularul sunt doua chestii total diferite, iti spune o nepoata de tamplar ;)

ILANA spunea...

Wanna

tot ce am patit eu a fost sa-mi rup GATUL!! sa-mi tasez coloana, sa-mi perforez capul si sa-mi fisurez genunchii. D-astea traditionale :))

Tod' spunea...

trebuie sa te lovesti la cap intr-un fel sau altul ca sa-ti faci blog :)) eu tind sa cred ca am fost scapat in cap de multe ori :))

Monkey-Claudiu spunea...

mistooo:D

Anarchy at Pasalacqua spunea...

si eu m-am lovit cu capu intr-un calorifer cand eram mica. de acolo cred ca se trag multe :))

ILANA spunea...

Tod avea mare dreptate, ce sa mai zic? :))

cell61 spunea...

Fain. Erai năzdrăvană, să înţeleg...
Întâmplarea ta mi-a amintit de vreo 3 de-ale mele :D E o leapşă? Altfel nu le scriu :D

ILANA spunea...

nazdravana e ceva de bine :))

o facem sa fie! Vrem sa stim mai multe [cel putin eu si Alexandra :)]

Boddah spunea...

tânăr şi neliniştit:))

Leo spunea...

Mama, uite, mama, cum arata capul meu in sectiune ! :))

ILANA spunea...

mai mult ceva de genul: mama, dă-mi o cârpă că nu te văd bine, îmi intră ceva în ochi! :))

cell61 spunea...

Na, că am făcut-o şi pe asta. Am declarat-o leapşă şi am povestit pe blogul meu. Chiar am pasat-o şi mai departe :))

ILANA spunea...

s-o ia și ei și să vedem care era mai brav :)

Trimiteți un comentariu