vineri, august 21

Nici moartea nu mai e ce-a fost

E posibil ca, o dată „moartă” o relație, aminitrea ei să te bântuie? Ce întrebare lipsită de sens, din moment ce nu este doar posibil ci e real. La fel de real ca și tine.

Te urmărește peste tot, și când te aștepți mai puțin vezi umbra trecutului într-o cafenea sau traversând strada. Sau cel puțin ți se pare că ai întalni-o dacă te-ai duce în anumite locuri, cum ar fi cel al primei întâlniri așa că le eviți.

În unele religii se vorbește despre fantome și se spune că ele ar fi sufletul unui decedat care nu și-a încheiat socotelile pe lumea aceasta și care nu se poate odihni până nu rezolvă totul.

Din moment ce am convenit că se poate și am găsit și motivul, nu s-ar putea inventa și un ritual de exorcizare? Unul care să dureze câteva minute după care să ieși în plină stradă și să strigi cu toți plămânii „Sunt vindecat!” nu unul care să dureze luni...

22 Păreri:

Lisandru Cristian spunea...

Astfel de ritualuri de exoricizare sentimentală sunt foarte greu de pus în aplicare...

Leo spunea...

Imi suna a "sindromul piciorului-fantoma". Asta i se intampla unui om caruia i s-a amputat un membru. I se pare ca il mananca-n talpa, desi talpa nu mai e acolo.
Poate trece, dar intrebarea e : vrei sa treaca ?

Anonim spunea...

Cristian
Păcat!

Leo
Cred că un om care își dorește „exorcizarea” o dorește pentru a se elibera de tot, pentru a trece mai departe. Da!

Lucylle spunea...

Îm, cine ştie? Delicat subiectul. Dar te-ai gândit că poate şi fantoma evită locurile comune să nu dea de tine şi tocmai evitându-le, dă de tine.. şi tu de ea...? Şi-ar fi prea uşor cu exorcizarea.. Mult prea uşor. Biserica inimilor frânte şi preotul ce s-ar ocupa de aşa ceva, ar fi mult prea ocupat şi-ar fi o coadă ... mamă mamă.. Şi... alegerea căii uşoare nu-i întotdeauna cea mai eficientă.. E ca drumul spre Mecca.. Tu alegi drumul.. Şi dacă te pui la coadă la exorcizare.. [:* >:D<]

Anonim spunea...

la asta nu m-am gândit, că nu doar unul ar fi o fantomă, ci amândoi, reciproc.
Draga mea, îmi dai de gândit! Și îmi mai dai și o senzație de bine prin ce mi-ai zis, nu știu dacă mă înțelegi!

Lucylle spunea...

Înţeleg înţeleg :D ziceam eu undeva odată că dacă stai strâmb să judeci drept vezi lucrurile altfel.. ;) alte unghiuri.. Nu contează, tu să îţi găseşti soluţia că dacă ţi-o oferă alţii.. nu cunoşti interesul.. mereu există un interes.. Spor la gândit :) te-am pupat >:D<

Anonim spunea...

Hmmmm,cine isi doreste vindecare e deja pe drumul uitarii.A durat ceva timp sa sedimentezi sentimentele,sa le pui frumos asezate in incaperi luminoase,le-ai ingrijit in fiecare secunda,le-ai acordat atentie...cum sa fie usor sa le uiti?Nu stiu daca relatiile anterioare sunt fantome,poate doar vise rapuse...iar uitarea e un proces de durata(cand tine de suflet),dar sigur...
Hraneste-te cu placerea de-a fi trait ceva frumos(macar la inceput),macar de dragul povestii...sunt atat de multi oameni singuri!
Insanatosire grabnica sufletel!(asa sa-ti spui mereu in oglinda,privindu-te patrunzator)

Tod' spunea...

Domne!! Hai...coboara printre "Za Earth's People" and let's talk about it!...Just a pretty little face reflecting in a broken mirror...mirror that used to be her soul2...do you really wanna be that person?...tineretile astea >:) LET THERE BE AN EXORCISM >:)

Tod' spunea...

place poza >:)

Anonim spunea...

știu mă, altfel nu o salvai clandestin acum multe luni de pe un site pe care ai ajuns accidental, nu? muahaha!

Anonim spunea...

încă mă amuză întâmplarea aia!

Anonim spunea...

E posibilă aneantizarea unei amintiri, dar ar fi discuţia cam lungă.

Cât despre fantome, chiar dacă sunt o realitate, religiile nu se prea ocupă de ele, în sensul că nu au o învăţătură lămurită asupra lor, subiectul fiind marginal. În Ortodoxie, însă, sunt modalităţi de a le aduce pacea. La protestanţi e mai dificil, motiv pentru care se şi vorbeşte mult mai frecvent la ei despre locuri bântuite...

Anonim spunea...

Ritualul scurt e ca hapaiala unui nugget la McDonalds. De ce vrei sa treci asa repede?

Mersi pentru fotografie, mai vii de-acasa...

Diavolul spunea...

Exista o metoda : hate.Spune totul:P

Tod' spunea...

Shhhh! :)) sa dau si eu un comment la subiect :D si anume, "exista sau nu fantome?" depinde ce intelegi prin fantome :)) duhuri rele, spirite ratacite? chiar crezi ca este nevoie de exorcizare crezi ca spiritul lor este mai puternic decat unul viu, incat sa preia controlul corpului tau? foarte posibil sau foarte putin probabil? :)) poate ca da...poate ca ba :)) oricum de un lucru sunt sigur: fantome gay nu exista :)) so your ass is safe! la propriu :)) iar daca intalnesti una dinaia NEgay incearca sa o intelegi, poate vrea sa o ajuti sau cine stie...tu cat de nervoasa ai fi in locul ei si sa vezi ca toata lumea fuge de tine dar nimeni nu vrea sa te asculte? :)) Iisuse Gizaz Cristoase!!!

Anonim spunea...

Paul

Dacă tot vorbim metaforic, mie îmi place mai mult KFC. Crispy Stripes!
Cât despre poză ,a fost plăcerea mea :)

Diavolul

Bine (că) te-ai întors, mă!

Anonim spunea...

PS: democrație, are și Tod dreptul la replică :P

Diavolul spunea...

Not so glad to be back home:))Still...always a pleasure:P

Catalin spunea...

Nu stiu ce-i mai grav.. sa fii suferind, dar asta sa te faca sa simti ca traiesti sau sa fii vindecat, dar mort inauntru.

Anonim spunea...

Cătălin, bine ai venit!

cum te poate face suferința să simți că trăiești?!
Pe mine m-ar omorî atâta suferință :)

vindecarea nu vine de la sine, iar „medicamentele” pot avea „efecte secundare”. Și te trezești într-o bună zi că ai murit în somn de cancer :D

Catalin spunea...

Pai te face.. ca e un senzatie intensa. E de preferat senzatia intensa pe care ti-o da un moment de fericire, dar te face sa simti ca traiesti, nevertheless.

o Alice spunea...

Asta imi aduce aminte de "Eternal sunshine of the spotless mind" :)

Trimiteți un comentariu