duminică, iulie 17

Lucruri par altfel pe facebook

Vai, ce fericită pare! Ce tari sunt pozele ei de la mare! Vai, dar uite albumul ăsta cu poze făcute de ea, sunt superbe, oare cum se întâmplă ca mereu se află la locul potrivit în momentul potrivit. Cine este tipul care o ține în brațe în poza asta? E prietenul ei, a, nu, uite, tocmai și-a actualizat statusul. Este logodnicul ei. Ce norocoasă e. Pare de treabă. Și este atât de frumușel. Și fostul era la fel.

Dar dacă te uiți mai atent, afișează același zâmbet lipsit de valoare în toate pozele. marea nu era atât de curată, nici ea nu-i prea talentată, noroc cu photoshop-ul, altfel... Și sigur nu a făcut o singură poză, s-a chinuit mult și a făcut zeci de poze dintre care una singură e „de pus pe facebook”. Are un prieten, sau un iubit ori un logodnic. Și arată bine tipul la fel ca fostul. Dar fostul a fost un cretin care o înșela, iar ăsta o fi având și el defectele lui. Iar cu măritișul... ei bine, doar pentru că-i logodită pe facebook nu înseamnă că o să ajungă să-și și pune pirostriile.

Acum ceva vreme poate și eu „aș fi pus botul” la un profil din ăsta de net. Din păcate mulți, prea mulți încă o fac. Iar ei și ele se umflă în pene la fiecare „like” sau „comment”. Pentru că așa suntem noi, oamenii, superficiali. Și pentru că ne place să ne desconsiderăm și ne uităm mereu în ograda vecinului.

Nu se mai aplică proverbul „să moară și capra vecinului”. Acum este mai uzual „să moară vecinul să-i iau capra”!

6 Păreri:

Diavolul spunea...

Site de socializare my ass!Imi voi face cont de facebook atunci cand butonul ala pentru "like" ar arata alt deget.By the way, ai busit titlul intentionat?

Cristiana Coman spunea...

nu vedem ca noi avem deja o gaura prea mare.
imi place mult cum gandesti, imi place stilul tau si ma refugiez in tot ce spui de fiecare data cand simt ca sta este tot ce vreau sa fac, sa scriu.

Anonim spunea...

@ Diavolul

bună aia cu degetul iar titlul nu e „bușit” >:P

Diavolul spunea...

@Ilana : sa stii ca e termen tehnic.Atunci cand aplicatia "crapa", ai busit-o:)).Uite, voi folosi termenul intr-o alta propozitie: Andu si-a busit clavicula:D

Anonim spunea...

fuck you very much :))

Virtualkid spunea...

Nu este decat o simpla chestiune de marketing personal.

Trimiteți un comentariu