marți, iunie 28

moment Yann Tiersen - 2

 Yann Tiersen - ''Le Jour D'Avant''
   

DE CE SĂ NU AMESTECI MUZICA DE CALITATE CU RELAȚIILE AMOROASE?
  1. peste ceva vreme, fie că vrei sau nu, vei ajunge să urăști melodia aia de la Meatloaf - I would do anything for love. Vorba melodiei - don t do that! 
  2. la un moment dat sau altul, vei ajunge să te gândești că nu aveți „melodia voastră”. Și din toate o să faci „melodia voastră”. Cu toate că nu vă reprezintă, nici ca indivizi, nici ca întreg. Și, crede-mă, chiar știu ce zic atunci când spun că It's my life a lui Bon Jovi nu este o melodie de cuplu.
  3. așa, așa! alege cea mai în vogă melodie. Știi cum se zice și despre nume - pregătește un destin. Iar melodiile de sezon sunt rapid înlocuite. Slavă cerului.
  4. de ce vrei să suferi? de ce ai ales să-i atribui o melodie de-a trupei tale favorite? n-o să urăști melodia, ci trupa, cu totul. Eu încă nu urăsc Byron, dar pe la concerte n-am mai dat și nici nu i-am mai ascultat...
  5. nu! nu! nu! nu te gândi pe ce melodie o să dansați prima dată ca domnul și doamna Xulescu!!
  6. o să vină ea și clipa în care el o să asculte melodia de la Eamon. Scuze pentru franchețe. Sau nu!

2 Păreri:

Virtualkid spunea...

Muzica este un "consumabil", la fel ca si majoritatea oamenilor care trec prin viata noastra, asa ca "locul liber" este foarte putin probabil sa apara.
Frumos sunet de acordeon!

Diavolul spunea...

Oh by his cloven hoof...nu crezi ca ar fi mai util sa detaliezi de ce ai face asta in primul rand??Inteleg ca e mai usor sa avertizezi omul dupa ce...you got all gay and did the song thing, but still.

Trimiteți un comentariu