marți, iunie 28

6 mesaje pe care-mi doresc să nu le fi trimis

Cronologia sau numele sunt, desigur, irelevante.
  • Nu știu cum să-ți zic, dar cred că îmi este dor de tine!
Evident, răspunsul a venit a doua zi și el spunea clar că nu sunt genul lui. Un fel de It is not you it is... oh wait, it is you! Păcat că trebuia să-l văd de atâtea ori pe zi.

  • Ce-ai zice să ne vedem la o cafea. Eu nu beau cafea de fel, dar fac o excepție pentru tine :P
Desigur, răspunsul a fost, că-i pare rău, dar are mult de învățat. Din prostie (altceva n-are cum să fie) am spus că pot să mai aștept câteva zile, să scape de ce avea de făcut. Mi-a răspuns că o să aibă treabă multă vreme. N-am știut ce m-a lovit!
  • Parcă nu erai gata pentru o relație. Ea ce este, sor-ta?
Cea mai mare greșeală EVER! L-am văzut în club cu una și i-am dat mesaj. El credea că mi-a trecut, probabil, sau că nu mi-a păsat niciodată. Ei bine, acum ar fi avut un alt gând - că-l urmăresc și că sunt, cel mai probabil, o ciudată disperată. Iar eu eram acolo la insistențele prietenilor lui, în urma unei invitații pe care el o făcuse în gura mare, de față cu toți, inclusib subsemnata.
  • La mulți ani!
Da, da, da! Asta este mare greșeală, mai ales dacă n-ai mai vorbit cu el de ani și el între timp și-a schimbat numărul de telefon fără să ți-l dea. Este clar că a întrebat cine sunt și de  unde am numărul. N-am răspuns...
  • Știi ceva, gata! S-a terminat!
Asta n-are nimic rău. Doar dacă nu cumva îl trimiți celui cu care abia ai ieșit în oraș și cu care abia ai avut conversația - asta e o relație sau nu?, iar concluzia a fost DA.
  • habar nu ai ce ți-aș face acum!
Toate bune și frumoase până la partea în care Nokia salvează ultimele numere la care ai dat sms. Săru-mâna, mama, pentru bani niciodată nu va însemna habar nu ai ce ți-aș face acum! Răspunsul ei... un mulțumesc e suficient. Sunt prea bătrână pentru alte chestii.

Memo către mine : fii mai atentă cui trimiți mesajele!

8 Păreri:

Anonim spunea...

Doar tie ti le-am trimis!

Anonim spunea...

tu fiind ...?

Anonim spunea...

suflet gol!!!

Anonim spunea...

eu am vreo doua banuieli, avand in vedere ca nu multi stiu de blog sau ca ar fi al meu...da un comentariu, nu-l aprob.

Unknown spunea...

mesajele astea cred ca sunt clasice, nu ma gandeam ca intra si-n arsenalul unei tipe:))mesajele astea cred ca sunt clasice, nu ma gandeam ca intra si-n arsenalul unei tipe:))

Rodica spunea...

ăsta cu mama e genial....parcă o văd!

Anonim spunea...

Pana la urma era doar ceva ce gandeai la momentul respectiv:) Oricui i se intampla!

Virtualkid spunea...

...si totusi! o exceptie este o incercare.
nu este mai greu sa traiesti cu regretul ca nici macar nu ai incercat?

Trimiteți un comentariu