vineri, decembrie 24

C.V.

Eu nu știu cum este să „agăți” un tip, nu știu cum este să „te agațe unul într-un club”, pentru că mereu îi ignor, îi refuz, îi intimidez. Sau sunt cu altcineva. Și mă tem de fiecare dată când flirtez cu cineva care chiar îmi place... de teamă să nu fiu refuzată.
Eu nu știu cum este să nu fii într-o relație. Mi-am petrecut viața între unul și altul, într-o pereche sau alta de brațe. Nu știu să mă comport în societate fără să am cu cine ajunge într-un loc și să plec de acolo cu aceeași persoană. Nu știu la cine să apelez când mă plictisesc la o petrecere, nu știu să mă bag în seamă cu lumea nouă, nu pot să dansez cu cineva dacă nu-i cunosc ritmul, stilul.
Eu nu știu cum este să sari din pat în pat, pentru că deși aș fi genul ăla de băiat, nu aș putea niciodată să fiu genul ăla de fată. Mă tem de tot felul de lucruri, de la boli, la sarcini, la faptul că m-aș putea îndrăgosti sau de faptul că s-ar putea să regret totul a doua zi.
Eu nu pot să îmi pierd vremea cu oameni care îmi displac, pentru că viața e prea scurtă pentru a-i pune pe alții înainte. Nu mă tem să refuz, nu mă tem să îmi schimb părerea.
Eu nu pot petrecere Crăciunul cu nimeni anul ăsta, e prea deprimant. Iar momentan, orice persoană de sex opus este un dușman.
Eu rezist la băutură, dar doar pentru că nu sunt mahmură a doua zi, nu înseamnă că nu fac lucruri prostești sau că nu regret multe...

6 Păreri:

Claudiu Negreu spunea...

ce mai faci?

Cleo spunea...

Buna Ilana, ma tot plimb pe la tine pentru ca-mi place...acum ma si "bag".

E interesant cum cu atata: "nu stiu cum este...","nu sunt genul...","mi-e teama..." si "nu ma tem sa refuz" nu te intalnesti pe tine intre relatii. Vreau sa intreb daca asa se intampla sau asa doresti tu, fara "spatii" intre relatii?
Ai stii ce sa faci cu tine intr-o "pauza"?
(doar curioasa cum sunt altii)

Anonim spunea...

Bună.
Evident că au fost spații,și au fost pentru acomodare, pentru a mă obișnui cu singurătatea care, nu după mult timp, a dispărut.
NU există un „eu între relații”, ci doar „eu” sau „eu într-o relație”.
Zici că te plimbi de mult pe aici, nu știu dacă suficient cât să fi aflat că acum sunt într-o relație și singură, la câteva mii de km distanță de el. Și la început nu știam ce să fac..acum încep să-mi dau seama.

Cleo spunea...

"ma tot plimb" inseamna de cateva saptamani...uneori intelegeam ca esti intr-o relatie, alteori parca n-ai mai fi fost...Nu am prins acel moment in care ai vorbit despre asta precis, ca acum.
Relatiile la distanta sunt grele. Foarte grele. Daca este iubire relatia poate rezista. Dar pune crunt la incercare partile. Ambele, amandoua :)
Acum inteleg intensitatea culorilor tale.
Sper sa reusesti, imi plac cei ce contrazic statisticile. Ma straduiesc, de asemenea.
(mi-ar fi placut sa fi stiut numele tau ...pentru atunci cand trebuia sa dau un nume)

Anonim spunea...

@ Claudiu
fac multe si mereu am sentimentul ca nimic bun. Tu ce mai faci, copilu?

Anonim spunea...

babe:);) hi5

Trimiteți un comentariu