vineri, septembrie 17

Dulapul

Am un dulap plin de haine și n-am ce să port.

Acasă aveam un dulap cu trei uși, plin ochi de haine. Plus niște cutii sub pat și niște saci în debara. Când a venit vremea să-mi fac bagajul, depășisem cu… încă o dată greutatea admisă la cală. Mi-a fost greu să aleg ce să iau, până la urmă, cu mine.
Zilele astea deschid dulapul la fel de mare ca cel de acasă, doar că acum este jumătate gol. Și îmi este dor de nu-știu-care bluză, sau mi-aș fi dorit să fi luat cu mine nu-mai-știu-ce palntaloni. Înainte să plec mi-am imaginat combinații noi de haine, mai stilate, mai elegante, mai feminine. Acum îmi este dor de puloverul meu larg și negru care mă acoperea în întregime și în care mă simțeam confortabil. Cred că indiferent de locul în care mă voi afla, voi fi mereu eu – cea băiețoasă, căreia îi plac mai mult teneșii decât sandalele cu toc. Lupul își schimbă părul…

9 Păreri:

Anonim spunea...

tuturor ne este dor de dulapul de acasa plin cu haine si cu diverse amintiri

Rodica spunea...

Parul?Poate din cauza caldurii de pe-acolo...naravul e mereu acelasi :P

Bianca spunea...

Draga mea o sa te descurci perfect si cu hainele alea...si stai linistita, ca iti vei cumpara altele (preturile de afara stii ca nu se compara cu cele de aici)...si orice ar fi, nu renunta la stilul tau. E normal, uneori, sa fim nevoiti sa imbracam anumite haine mai...office...dar hainele in care te simti cel mai bine sunt cele mai bune:D

Virtualkid spunea...

sunt convins ca o sa mai fie si alte dulapuri, poate chiar mai mari.

nu ai sacrificat decat niste pioni.... poate ca limitarea de la cala ti-a facut un mare bine!

in orice lucru care pare rau, cu rabdare, poti sa gasesti si ceva bun!
mai ales daca stii sa ramai "dreamer".

Leo spunea...

Ha, sa-ti povesteasca hainele mele elegante ce ignorate sunt, mai ales de la un timp. Tenisii, blugii, tricourile, camasile si puloverele sa traiasca. La urma-urmei, te imbraci cum esti.

Anonim spunea...

Leo, aici te îmbraci cât mai confortabil, că orașul ăsta e în pantă, la propriu, iar o „aventură” pe tocuri mi-a dat febră musculară... și nu prea am tricouri, toanta de mine le-a lăsat acasă.

Anonim spunea...

Rodica, năravul meu este cam greu de lepădat... unii ar trebui să știe mai bine!

Septimia spunea...

ei da, asta mi-a placut. tenisii forever!!!!

Anonim spunea...

Cred ca fiecare femeie are sentimentul asta ca si cu un dulap plin de haine nu are cu ce sa se imbrace, care sa o avantajeze, sa arate bine, etc. Insa in fiecare schimbare trebuie sa vezi o provocare. si atata timp cat ti-e bine, restul vin pe parcurs.

Eu am dat mai zilele trecute multe haine din dulap tocmai pentru ca mi-am dat seama ca imi ocupau mult loc, desi nu le imbracam. In timp am sa fac rost de altele si altele.

Subscriu la faza cu tenisii, dar nu mereu te poti imbraca doar foarte comod.

Trimiteți un comentariu