luni, iunie 7

urăsc terasele din București

E vorba de terasele alea care apar când vine căldura, care ocupă peste 50% din trotuarul care a mai rămas liber după ce toți meltenii și-au parcat mașinile lucioase  și aduse din afară.

Lipscani, Magheru, Piața Unirii, mai nou și Lacul Tei are, lângă Domino o astfel de „terasă de fițe”(dacă nu ai habar ce e Domino și stai în București e ca și când stai în Buftea).

Care o fi plăcerea să stai la o terasă cu un pahar de ceva în față și toți trecătorii să te audă, să te vadă în toată splendoarea?! Cum te simți când pietonul de rând trece pe lângă tine și te înjură că ești un țăran prost fără pic de clasă și ocupi cam tot trotuarul cu aerele care plutesc în jurul tău?

Ce mai urăsc eu la vară este căldură. Căldura pe care o simt alții, recte piți și coca! Dom'șoarele stilate care își etalează - „decât” din cauza „la căldură” - tot ce le-a dat natura (mai ales ce au agonisit ele în exces de la atâta Mc). Șunci, burți, copănele, sutiene (zic „săru-mâna Doamne!!” dacă are și nu se vede altceva), chiloți (cu pietricele sclipitoare) - totul e la vedere. Știu că fetele cinstite n-au nimic de ascuns, dar la ele e prea de tot!

Coca... E GROTESC să vezi băieți epilați pe picioare! Sau ne-epilați la subraț!

20 Păreri:

Alexandra spunea...

Da, a venit caldura si a inceput balciul. Dizgratios spectacol :D

Joker spunea...

Dupa cate vad eu n-ai gandi prost, dar te ia analiza peste picior.
Si o tenta de misandrie parca e.

Asa aa..! Daca sunt pe bloguri feminine am un fetis...sau o nedezvoltare la cap:))
Pai sa comentezi tu cu barbatii, in COTIDIAN
Asta iti doresc!!
PS Iarta-ma ca sunt asa de NeÎndurator, dar am impresia ca meriti, un pic.

riona spunea...

chiar azi am trecut cu 282 pe langa domino si am facut ochii mari, la propriu!, cand am vazut terasa aia. :|
and ew, nici nu-mi aminti de baietii epilati. ew, ew!

Anonim spunea...

@Joker

nu am zis că nu merit, câteodată o caut eu cu lumânarea aprinsă.
O palma zdravănă prinde bine uneori.
misandrie, un pic. un pic peste medie, adică...

phidas spunea...

Urasc Bucurestiul, nu-l mai suport...

Joker spunea...

E ash..!!
Ai si o tenta de intelepciune. Dezvolto! Pana nu ma indrept pe tine sa te bat nitelus.
Misandrio.
Bine co-ai:))peste medie si nu sub medie,,atunci as fi intrat la categoria nedumeriti. Asa, stau calm

CarmenPunkGirl spunea...

Cei care stau la terasele alea stau ca sa fie admirati, pritivi, invidiati, etc. E vorba numai de mandria lor care trebuie hranita.

Rodica spunea...

Vara,oamenii isi etaleaza toate duhorile...

CherryPie spunea...

HA, ha câtă aroganţă! Şi da, ma refer la replica asta: "(dacă nu ai habar ce e Domino și stai în București e ca și când stai în Buftea)."

Mey _________ (a se completa cu numele care iti place astăzi), mey.... Întâmplarea face să ştiu ce e Domino, doar pentru că "îşi desfăşoară activitatea" lângă facultate, deşi nu văd de ce trebuia să îi acord atenţie.

Da, comparaţia ta mi se pare uşor ridicolă. E ca şi cum te-aş întreba pe tine dacă ştii unde e Prosper sau Sir sau altă "chestie" de genu'.

Ştiu că faptul că ai tu căminul acolo îi da un pic de prestanţă locului( vezi, te linguşesc), dar asta nu înseamnă ca Tei e centrul!

Anonim spunea...

După cum îți explicam, dragă x, Domino e un fel de centru cultural în tei. Dacă NU ești acolo, nu exiști. dacă nu ai intrat vreodată acolo, ți-ai ratat menirea în viață!

Și prosper știu unde e și tu ești conștientă de motiv.

Comparația nu e ridicolă. E la mintea cocoșului. Sau a „puicuțelor” :))

CherryPie spunea...

"Te înţelegeau vecinii toţi,/ Eu nu te-am înţeles.":P Bine, fie, hai să fiu eu aia rea de data asta. (deşi, cu totii stim ca tu esti aia, in general:P)

Virtualkid spunea...

Realizezi faptul ca pentru cei despre care vorbesti tu esti o ciudata. Daca le-ai da ocazia, ar putea sa iti explice ore in sir ca nu stii sa traiesti.

Unknown spunea...

eu zic sa ne mutam toti la mare...dar nu prea multi...o sa cadem in apa

paul spunea...

Ce ma fac eu cu tine si cu nervii tai?

Virtualkid spunea...

...astazi, eu urasc idiotii suficienti din service, cei care te fura pe fata... ei sunt cei care populeaza terasele despre care vorbesti!

adrian spunea...

chiar ai atat de multa ura in tine? sau iti place cuvantu asta?

Anonim spunea...

la început credeam că e repulsie. Dar mi-am dat seama că tot repulsie îmi provoacă și gândacii sau viermii. ăștia din urmă au insă rolul lor în ecosistem.

E ură și aproape că mi se vede zvâcnind o venă când trec prin dorobanți cu ratb-ul sau când ajung prin centru.

Anonim spunea...

@paul

nu știu dacă se mai poate face ceva. Sunt o cauză pierdută
O să mă retrag în munți, curând :)

Dragos FRD spunea...

Ha ha ha, foarte interesant, aceleasi senzatii le traiesc si eu uneori....incerc totusi sa "trec peste" si sa-mi clatesc privirea numai cu ce merita sa fie admirat. In rest, fac asa cum procedez si la calculator in caz de ceva: cancel, cancel, cancel....La urma urmei, nu te poti pune cu fericirea altora. Daca asa inteleg ei sa-si traiasca viata...valori diferite, ma rog...

Am fost acum câteva zile la o terasa pe Lipscani si nu mi-a parut rau. In afara de pitipoance si cocalari am vazut si un batalion de fete frumoase.....asta in timp ce dezbateam amical cu prietenii de pahar despre caderea sistemului financiar international si despre terminarea resurselor. A fost fain. Am plecat dupa 5 ore, cu o senzatie de bine....

Biscuite spunea...

ai dreptate

Trimiteți un comentariu