duminică, iunie 27

ia să facă și institutul meu un test

  • Ajung ieri la 10 fără 10 la locul unde mi-au spus să merg pentru probă (pentru angajare). Cei doi care erau acolo și care tocmai deschiseseră localul mi-au zis, consternați de punctualitatea mea, că am ajuns prea devreme - pe ușă scrie 10, dar până la 11 nu se mișcă un deget decât dacă e folosit pentru scrumatul țigaretei sau ducerea ceștii de cafea la gură.
  • Mi se pare în regulă să faci un comentariu, cât de răutăcios ar fi el, dar să cataloghezi, să pui etichete, să insulți?! Și pentru ce? Pentru că nu ți-a lăsat suficienți bani pe lângă nota de plată?
  • Câteva ore mai târziu am fost cât pe aici s-o jumulesc pe una care aproape mi-a ars fața cu țigara, prea ocupată fiind să.... își sărute în cel mai dizgrațios mod însoțitorul. (cât am putut să mă abțin să nu mă exprim liber...)
  • Aparent, animatoarele din club pot fi fete de treabă, care au griji mai arzătoare decât bronzul la solar sau „gliterul” de pe pomeți - ele chiar își fac griji când te văd cu ochii roșii de fum și se oferă să îți dea și ție niște picături pe care ele le folosesc. (Una dintre ele dansa pentru că are o surioară extrem de bolnavă și părinții plecați în afară)
  • Exact când îți dorești să nu vezi pe nimeni ... dai de tot felul de cunoscuți.
  • Este dovedit (de institutul meu de cercetare) că limbile străine sunt singurele cursuri/ ore de la facultate/școală care îți sunt de folos oriunde, oricând. Restul e ... degeaba ...
  • Șefii, oricunde te-ai duce, eu mereu dreptate! Deși până și rudele îi bârfesc cu angajații, șefii sunt un fel de zei atunci când intră în încăpere. ce-ți trebuie ca să ajungi șef? o diplomă de licență la Spiru, o pițipoancă la braț, o burtă sub un tricou mulat, și un început de chelie - nu de la prea multe produce de îngrijire folosite concomitent, ci de la ... stres!
  • Nu în ultimul rând, suntem cu toții, până și șeful mai sus menționat, la puterea clientului.

4 Păreri:

Ghiocelul alb spunea...

Multe sunt doar de fatada iar realitatea e de obicei altfel decat o percepem vizual.

Miss G. spunea...

cu bune si cu (mai multe) rele, trebuie sa induri cand stii ca nu ai alta optiune

Virtualkid spunea...

eu mai sper ca nu ai renuntat la bursa despre care vorbeai cu putin timp in urma!

Anonim spunea...

n-am renuntat. De aia si proba de munca ;)

Trimiteți un comentariu