joi, mai 20

Palme partea 13

Pentru că 13 e cu noroc, noi, curvele, ducem lipsă de el. Avem tot ce n-au alții.

Și ne lipsește tot ce au ei. Sau ele.

O noapte, două, depinde de cât de mult i-a plăcut prestația. Noi nu ne permitem acest lux - să ne placă, să mai vrem. Noi trebuie să spunem mereu ah, o, da, acolo, mmmm, ce bine e! Ei au drepturi depline, suntem la puterea clientului. Dacă lui îi face plăcere să ne lovească, noi trebuie să ne prefacem să împărtășim sentimentul. Dansatoare, actrițe, topmodele, uneori gimnaste. Nimeni nu ne-a zis la angajare de toate aceste cerințe.

Noi știm ce-i aia confidențialitate, știm că avem o meserie pe muchie de cuțit. Că nu o să ne ducă nimeni lipsa, asta e clar - poate doar clienții fideli să se mai gândească la noi, în clipele petrecute cu nevasta... sau cu fiicele de vârsta noastră.

De plăcere sau de nevoie, am ajuns aici. Curvele ca noi se lasă cumpărate pentru plăcerea altora. Imoral sau moral, nu mai contează. Curvele de voi.. voi vă lăsați cumpărați pentru plăcerile voastre mărunte. Cu ce o să rămâneți la sfârșit? Noi o să avem o poveste. Tristă, dar o să avem una. O s-o spunem cui vrem, o să ne permitem luxuri. Voi o s-o spuneți cui puteți, cui ar avea chef să asculte.

Și ce ne avantajează pe noi -rar suntem întrebate la ce ne gândim când sărutăm, când țipăm de plăcere. Ideile noastre, dorințele, visele - nu contează. Noi ne luăm banul și voi să fiți sănătoși!


1 Păreri:

Frumusete spunea...

Cine a zis ca meseria de curva e usoara,nu era femeie.

Trimiteți un comentariu