sâmbătă, ianuarie 16

Mulțumiri tatălui meu

Au fost odată un băiat și-o fată, fata plăcea băiatul, băiatul plăcea fata. Toate bune și frumoase până când tatăl, mai ^%$*& de fel, s-a opus. Cică el nu era de ea. Și ea, de frică, a încetat să-l mai vadă... doar noaptea... se mai întâlneau, vorbeau la telefon.

Doi ani jumătate mai târziu, ea aude iar de el, căci el vorbește cu o prietenă de-a ei și se ajunge să se vorbească despre ea. Ea se gândește dacă ar fi bine să îl sune sau să-i dea măcar un sms.

Mulțumiri tatălui meu pentru nimic!
Și scuze lui pentru că... nu s-a întâmplat nimic...



ps: e destul de tulburător să auzi de la alții că el consideră că ai fost singura cu care am avut într-adevăr o relație chiar dacă n-am putut să fim împreună. Că ești singura cu care am avut ce discuta, mereu, mereu despre altceva.

25 Păreri:

Cristian Lisandru spunea...

E foarte multă tristeţe în această postare, dar este plină de viaţă. Eventualul mesaj creat pentru a fi transmis tatălui este extraordinar...

Anonim spunea...

păcat că nu am curajul să-i zic și lui asta.
Mă rog, lor, fiecăruia ceea ce i se cuvine.

Claudiu Negreu spunea...

pai au fost doar prieteni si atata pt baiat:))

Anonim spunea...

de-ar fi fost asa simplu..

Tod' spunea...

Daddy-do-good had no right to do that! But life goes on and you don't have to live with the shadows of the past...unii oameni considera ca au vazut si facut destule ca sa se plafoneze si sa ramana blocati in trecut, tu nu esti unul dintre ei asa-i?

Anonim spunea...

n-am rămas blocată pe moment, cu siguranță. Doar că azi am vorbit cu prietea aceea și mi-am adus aminte; m-am întristat.
mă enervează oamenii care cred că pot lua decizii în locul tău.

Ramona spunea...

daca iti doresti cu adevarat ceva uiti de tot si de toti .....daca nu inseamna ca nu a fost sa fie :)


in cazul meu s-a dovedit ca parintii mei stiau ei de ce au spus : Nu e de tine.... pacat ca eu mi-am dat seama dupa 3 ani :)

Totusi nu regret nici o clipa ce s-a intamplat pentru ca am avut ocazia sa imi dau seama singura de lucrul acesta...ce regret e ca reusisem sa fac si pe ai mei sa il placa :)

mifo spunea...

deci in concluzie prin teorema parintilor isterici rezulta ca fata a ramas fara baiat rezultand din asta o postare care avand ca rezulta si comentariul meu:P

Anonim spunea...

ceva de genul asta :))

Rodica spunea...

baiatul cuminte a mai fost!!!...si ascultator....si,parca si un pic....asta e!

Anonim spunea...

și de mine ce să mai zic?

Rodica spunea...

de tine?sacriciu suprem!

Anonim spunea...

nu chiar. Ci mai degrabă frică siderală.

Rodica spunea...

Da?Tatal un personaj bucolic,vajnic barbat ce tine fraiele situatiei dincolo de intelegerea familiei?Uffff,barbatii ce inspira frica sunt de evitat,asta daca nu cumva iti apartin prin sange...asta e mai greu de suportat!

mifo spunea...

ding dong ...de data asta nam nimic de zis da iar am trecut paici ȘP

Nikol spunea...

Soarta ti l-a adus iar in preajma! Trimite-i un mesaj! Nu-l pierde iar!
Stiu un caz: el si ea se despart dupa o cearta. copilarii. fiecare se casatoreste cu altcineva. dupa 7ANI se reintalnesc intamplator. isi dau seama ca sunt facuti unul pentru altul. divorteaza amandoi si se casatoresc. acum au doi copii mari cat noi doua, iar ei isi traiesc fericiti povestea de dragoste!!!
Sa fii iubita ! ;)

Anonim spunea...

Bună, Nikol.
Nu e tocmai în prajmă și nici nu o să fie nimic între noi, din moment ce eu am pe altcineva ce destulă vreme.
Ideea era că unoeri greșelile părinților sunt aproape ireparabil și de cele mi multe ori de neiertat. Ce ar fi putut fi între mine și individul a rămas acolo, în trecutul îndepărtat.

Alexandra spunea...

Hmmm...un baiat...sa fie cine vreau eu sa cred...?:P

Anonim spunea...

A, în niciun caz!
am zis că între mine și acel băiat n-a fost nimic. ;)
Unlike...

Alexandra spunea...

Aaaa...DA...Stupid me...:P :D

Anonim spunea...

absent-minded you :P

Leo spunea...

N-am inteles niciodata expresia : "a nu fi de cineva"...

Anonim spunea...

mie mi s-a părut(și încă mi se pare) vulgară expresia „a fi combinat cu cineva”. Chimie-chimie între indivizi, dar chiar să-și combine elementele?

Anonim spunea...

sau „a vorbi cu cineva”. Neinițiata de mine n-a înțeles decât foarte târziu ce spunea lumea când spunea despre câte unii că „vorbesc”. Nu mi se părea nimic neobișnuit.

Anonim spunea...

@ mifo

hei, pentru asta am rubrică Off-topic! :))

Trimiteți un comentariu