marți, decembrie 1

Fabrica

Dacă mergeți în Fabrica... nu mergeți în Fabrica!! Sau nu la toaletă.. Cel puțin la femei. Au uși semi-transparente care nici măcar nu se închid bine - adică între ușa semitransparentă și toc rămân cam 3 cm. Ce sens are să mergi într-un club să bei ceva, să te simți bine, dacă atunci când te cheamă natura să nu-i poți asculta chemarea?! Apoi, au o singură chiuvetă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, vizibilă din holul de la intrare. Adică e ÎN holul ăla, nu există delimitare. Ăștia n-au auzit de intimitate, zău așa.

Să nu uit, cine era tipa care a urcat azi-noapte pe scenă la concertul aniversar Byron și a început să cânte, de ziua României, când toată sala cânta La mulți ani (adică în română) happy birthday ?! Chit că nu cânta pentru România, ci pentru Byron, dar chiar așa? Sala cântă în română și apari tu, domnișorico, și zici că sună mai cool în engleză?! Unde era băsescu să-ți fi dat și ție o palmă? De data asta sigur nu l-aș mai fi criticat!

15 Păreri:

Mifo spunea...

AM trecut paici nice postarea :D treci si tu paici si lasa un vot te rog www. premii.jo.ro/mifotea.html

Bianca spunea...

Eh...de parca nu te`ai obisnuit cu ideea ca romanul nostru devine din ce in ce mai "romenglez" pe zi ce trece....e mai cool sa avem job, sa mergem la shopping, sa fim intr`un meeting, sa downloadam, sa spunem asa cum zici si tu in postare "Happy birthday" in loc de traditionalul "La multi ani"...si exemplele ar putea continua...Nu cred ca mai putem face ceva in privinta asta...decat sa ne pastram noi felul autentic de a fi!

Singur Eu spunea...

Tu te-ai luat de basexu? Asta era la care eticheta era: beauty sau fashion?

CherryPie spunea...

Uşa ca uşa... dar de ce ai nevoie de intimitate când te speli pe mâini? Ah, Ilana, mai omori pe câte unu' prin weekenduri şi nu-ţi place să te vadă lumea când speli sangele.. sau ce?

În altă ordine de idei, îţi recomand baia din Silver Church.. acolo au penisuri cu aripi de înger pe pereţi. Dacă îmi amintesc bine şi nu visam cumva:)))

Anonim spunea...

Singur Eu
nu „m-am luat de el”. Nu (se)merită!
eticheta era Biuti END feșăn!

Anonim spunea...

CherryPie

Mă, am fost și eu în Silver Church, dar eu sunt fată serioasă și nu m-am uitat după așa ceva. (de fapt, altul e motivul, prefer să nu intru în detalii :D) Data viitoare o să mă uit atent.

Singur Eu spunea...

Pe-aia cu nu se merita sa i-o spui unei surate de-ale tale din ,,blogosfera feminina"! (Apropo, cand ma gandesc la notiunea asta, imi vine senzatia pe care o ai avea-o dupa ce mananci un kil de bezele.)

Anonim spunea...

n-am surate pe acolo, din ce stiu eu. Nu ma pasioneaza tipurile de blogosfera.
Spor la mancat bezele!

Singur Eu spunea...

Ba io vad ca ai. E-n lizda din stanga: Luciana cu timpul ala care trece.

Anonim spunea...

excepția confirmă regula? :D
„Mea culpa”, am avut o scăpare.

Singur Eu spunea...

Nu face nimic!
Un Luceafar ca mine nu se impiedica din numai atat.

Rodica spunea...

Ai o dedicatie la mine pe blog!Enjoy!

Singur Eu spunea...

Lenutzo, daca tot ti-ai pus pozda la mine pe blog, n-ai si tu una oleaca mai cracita si fara shtrampi? :D
Zic... Sa fie bine! Ca sa nu fie rau!

Anonim spunea...

n-am! Inca. da' daca-i musai imi fac. Si ti-o trimit tie personal , merge?

Singur Eu spunea...

Daca e pe gustul meu, o tziu si-n portofel.

Trimiteți un comentariu