luni, decembrie 21

Ce mă mai enervează pe mine

Oamenii care nu știu să zâmbească la primul fulg de nea. Care nu se bucură la o bătaie cu bulgări, care nu știu să râdă de cei prinși în trafic. Nu-mi plac cei prinși în trafic ce stau bosumflați la volan în loc să caute o melodie haioasă la radio și să se gândească ce bine le va fi când vor ajunge acasă.

26 Păreri:

Diavolul spunea...

Nici eu nu zambesc la primul fulg de nea.Prefer ploaia de toamna nu cea de iarna:).Cat despre cei care sunt prinsi in tragic si sunt bosumflati...cand trebuie sa ajungi undeva rapid,pentru a livra ceva si a primi bani pentru asta,sau cand stii ca nu ai bani destui pentru a oferi familiei niste sarbatori normale...iti cam bagi piciorul in radio.

Anonim spunea...

ce inseamna pentru romani 'sarbatori normale'? o masa plina de mancare (plina la randul ei de grasimi) si impresia ca 'familia e sfanta'?

Diavolul spunea...

Nu,nu o masa plina de mancare....o masa cu mancare.Sau poate un copil care se bucura atunci cand primeste un cadou.Sau poate doar faptul ca esti alaturi de familie...Iti vrei copilaria inapoi nu?Atunci ar trebui sa intelegi.O melodie nu te poate face sa treci peste anumite lucruri..cum nici un fulg de nea.

Anonim spunea...

te-a atins Craciunu, domnule Grinch?
Ai si tu dreptate, dar eu nu ma refeream la cazurile alea extreme..

Diavolul spunea...

Nu,dar eu sunt cu partea urata a lucrurilor si ma simt dator sa tai elanul tineresc:D

Oana Emilia spunea...

Da..da. La noi sarbatoare e egal cu mancare de cele mai multe ori.
Pe mine ma mai enerveaza si cei care spun ca Sarbatorile de iarna sunt pierdere de timp si ca nu inseamna nimic. Mi se par niste frustrati.

Adrian Barbat spunea...

Se pare ca nu fac parte din grulul celor care te enerveaza :)))))))).

Anonim spunea...

asta e de bine!

Adrian Barbat spunea...

Erata: grupul nu grulul :)))), de la viteza ;).
De zapada nu trebuie sa-ti mai spun pentru ca ai vazut destula pe la mine pe blog, iar in masina m-am obisnuit sa fac 3 km in o ora si 45 minute sau cateva zeci de secunde :))))). Tot acolo ajungi si nu poti schimba oricum nimic, nervii sunt doar pentru indispozitia ta si nu ajuta la nimic. Sfat: totdeuna sa aveti ceva de citit la voi ;).

Rodica spunea...

Pe cat sunt de pesimisto-realista pe atat de tare ma amuz la tot soiul de lucruri mici...Acum 2 ierni am fost filmata cu camera ascunsa pe Lipscani....erau 2 tipi care mimau tinerea unui geam si nu ma lasau sa trec,daca n-am ras ...i le-am zis ca pot trece prin el(geam catot sunt la camera ascunsa...mi-au zis ca nu s-a mai distrat cineva asa de mult timp;n-am prins clipul la tv.,insa!

Anonim spunea...

ah, ce dragut ar fi sa gasesc filmuletul pe net ;))

Bianca spunea...

Cand stiu ca sunt prinsa in trafic si am ceva urgent de rezolvat chiar nu ma mai gandesc la nimic altceva, mai ales la vreo melodie, zapada si tot asa:))...dupa ce fac tot ce e de facut si stiu ca nu mai am treaba, atunci realizez cat de superba e iarna:X

Bianca spunea...

Mai bine mai tarziu decat niciodata! :D

George Colang spunea...

subscriu la ceea ce a zis Wanna :)

Anonim spunea...

cu ultima faza nu sunt de acoerd, chiar iti vine sa-ti bagi unele pari anatomice in situatie cand esti prins in trafic, despre cei care nu se bucura la o bataie cu zapada pot spune doar ca sunt idioti, e partea cea mai misto a iernii

Adrian Barbat spunea...

Iti doresc un Craciun fericit si sa-ti aduca Mosul tot ce iti doresti, s`auzim numai de bine.
PS: ai si un cadou de la Mosul-blog, treci pe la mine sa-l iei ;).

Vania spunea...

Prins în trafic, mă gândesc întotdeauna că acasă-i mai nasol...

Anonim spunea...

Blogorescovici
mie îmi place, de la un timp, să fiu mai optimistă..

Anonim spunea...

Vania
„omul să fie fericit(...)că liniștea colibei tale te face fericit”. Deși nu știu dacă, cu Natașa prin preajmă, poate fi liniște :)

Anonim spunea...

:)) nu cred ca iti mai arde a rade si a asculta melodii haioase la radio cand stai 24 de ore inchis intr`o masina cu zapara pana pe la oglinzi. cum a patit subsemnatul...

Alex.

Anonim spunea...

destul de posibil că nu-mi mai arde.
Eu stau... lângă DN1, pe Valea Ph. Și le văd mutrele sictirite în mașini, în condițiile în care ei au ales să vină pe drumul ăsta, „să petreacă sărbătorile”. Petreceți, fraților, petreceți! :D

Să-ți urez un bun venit? Sau ai mai fost pe la mine?

alex spunea...

a fost prima oara :) bine te-am gasit.
in zilele astea trebuie sa fii masochist sa te duci cu masina personala pe la munte in romania...am fost anul trecut si am crezut ca innebunesc. anul asta stau acasa , la cald:))

Ioana spunea...

Iti doresc un Craciun Fericit si un an nou de doua ori mai bun decat acesta! Sper sa-ti aduca Mosu' diseara, tot ce iti doresti!

Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

Multumesc mult. La fel >:D<

Anonim spunea...

Eii, mai treci si tu cu vederea... Iti doresc un an cat se poate de bun. Numai bine, La Multi Ani!

Anonim spunea...

multumesc, la fel si tie!

Trimiteți un comentariu