joi, octombrie 15

Vorbește-i de rău pe morți

Spune-mi noapte bună înainte să murim, ține-te cu disperare de ultima mea suflare și dacă va fi să o dau, convinge-mă să ți-o dau ție.

Pentru noi nu există purgatoriu, noi i-am vorbit de rău pe morți, iar acum suntem morți la rândul nostru... Dar oare ce vor zice? Cine își va aminti să ne vorbească și pe noi de rău, cine ne va blestema, cine-și va dori să putrezim în iad pentru că, fiind împreună, i-am umbrit fericirea? Cine va fi cel către care se vor îndrepta cele mai multe blesteme? Ce sex va fi mai meschin încât să nu ne lase să ne odihnim? Sexul feminin, pentru că am fost o curvă și te-am ținut lângă mine prin orice mijloace? Sau sexul masculin, pentru că părea că fac doar ce vrei tu, numai să nu pleci de lângă mine? Sexul feminin, pentru că nu le-ai băgat măcar în seamă? Sau sexul masculin pentru că aveau impresia că flirtez cu ei când ăla era doar felul meu de a fi?

Eu o să mor acum, e tărziu și mi-e somn. Dar dacă nu aș adormi și tu ai face-o, probabil că aș ține doliu. Maxim două luni, însă. Morții cu morții, vii cu vii. Aș găsi pe cineva sensibil  la durerea mea, cineva care într-un final va înlocui durerea cu pasiune.

Spune-mi acum, înainte să murim, dacă tu te-ai trezi dimineață, ce te ai face fără mine?! În cât timp m-ai uita? Cât ți-ar lua să ajungi la prima pereche de brațe pentru consolare? Îți vei aminti de mine? Sau și tu mă vei vorbi de rău?...

14 Păreri:

Anonim spunea...

Prestez parastase la tarife modice...

Tod' spunea...

maxim 2 zile jumate pana la 19:15, dar daca insisti ma straduiesc pana la 19:30 a doua zi...femeia este un fenomen extraordinar, fantastic ce-i poate trece prin cap nevestei tale, auzi si tu sa te omoare in somn, adica lupta onorabil baaa muher!! :))) cine si unde te crezi?! si daca mor ce? foarte bine, am tot timpul din lume sa te bantui >:) sa-ti sting lumina cand faci baie, sa-ti vars cafeaua pe tricourile noi :))) >:) iar daca asta nu-i destul ma angajez sa-ti cant prohodul in fiecare dimineata la ora 5:00 sharp...glumesc iti dai seama, n-am voce si nici nu stiu prohodu', in schimb ti-as pune zilnic o petala galbena de gelozie sa-ti amintesti de lumea care inca, poate, sa nu te fi uitat, iar seara ti-as fura din vis un dans (pe manele!!!) fara sa-ti spun cu cine si de ce plutesti (pe versuri de manele normal!!!)...ahh ce romantic, pacat de mine ca vreau sa traiesc pana la 100 de ani, un batranel senil si obsedat de babe mult mai tinere ca el >:)

Claudiu Negreu spunea...

Ai murit de te vorbeste de rau?

Anonim spunea...

Ivanuska, mulțumesc de informație, însă cred că suma pentru transport nu va fi, la rândul ei, modică... nu știu de ce, dar așa cred.

Anonim spunea...

Claudiu

Mi-a murit mai dgerabă bunul simț, și îi vorbescu pe ei de rău.

Anonim spunea...

Tod

Păcat de tine, că bine zici :))

Anonim spunea...

De plans tot te va plange cineva,poate ca acela la care te astepti mai putin,asta pt ca odata trecuti dincolo vom avea trei mirari:ca cel ce-a ajuns in Rai,il credeam in iad;ca cel de-l credeam in Rai e in iad....si unde vom ajunge noi,asta cred ca e cea mai mare mirare...cat despre Purgatoriu,cred ca exista in aceleasi vise in care apar si Fetii-Frumosi...

Anonim spunea...

sunt de acceași opinie. Nimic nu e cum credem noi, totul își schimbă, mai devreme sau mai târziu chipul.

Oana T spunea...

Totul se uită, e un proces firesc :-)

Boddah spunea...

macar tu esti sincera.
"Dar dacă nu aș adormi și tu ai face-o, probabil că aș ține doliu. Maxim două luni, însă. Morții cu morții, vii cu vii."
el poate fi atat de sincer?

Claudiu Negreu spunea...

bai comenteaza si tu ceea ce se posteaza la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

bai, o sa o fac! Dar cand o sa ma si eu net, ca sunt iara in camin si e naspa... ca n-am :(

Tod' spunea...

tulai tu domne :) pacatele mele...

Oana Emilia spunea...

As fi tare curioasa sa vad ce se intmpla dupa ce adorm...

Cine stinge lumina dupa mine?

Trimiteți un comentariu