miercuri, august 5

Aglomeratie

Monogamie nu există. Chiar dacă sunteți doi în pat, doi la masă, doi la telefon, mereu a fost cineva acolo înaintea ta. Și nu doar a fost, ci continuă să fie. Care din voi, tu sau persoana dinaintea ta, arată mai bine, care sărută mai bine, care făcea glume mai bune, care era mai rapid în reacție, care trezea primul cu un sărut? Tu sau Y, cine e mai înalt decât care? Oare mai ține poze cu ei doi? Se mai gândește la ce a fost?
Te liniştești singur cu gândul că acum e cu tine, că pe tine te ține în brațe, dar oare te ține cum o făcea cu X ? Care a fost, de fapt, motivul despărțirii ? Cine pe cine a lăsat ? De ce?
Și astfel, mirificul pat dublu tocmai s-a aglomerat.

21 Păreri:

Anonim spunea...

asta doar pentru ca mintea omului e intr`o continua harababura si nu vrea sa stea locului, sa se bucure de clipele faine pe care le traieste in momentul vorbirii. da` ea nuuu, batman batman, se tortureaza de una singura cu tot felul de comparatii care mai de care mai hiperbolice.
ce sa`i faci.. oamenii 8-|. (haha)

Anonim spunea...

Esti pusa pe glume sau pe ganduri?

Sonia - Ruxandra spunea...

we all have skeletons in our closets :). Si in aceasta aglomeratie cum ii zici, nu ai cum sa cumperi o asigurare impotriva accidentelor.
In definitiv, nu conteaza ce a fost in trecut...fostii sunt fosti pentru un motiv...you just have to make it last and worth it

Anonim spunea...

Iată un soi de aglomeraţie care-mi este străin...

Lia D spunea...

....Cand a treia persoana s-a strecurat in mirificul pat dublu, trimite personajul care a lasat-o sa se strecoare, la standul de mobila. Va face ochii mari, si nu va intelege ce ti-a venit, ca "patul" e chiar ok, e "mirific". Spune-i doar atat: "stii, nu cred ca o sa mai avem loc toti trei in pat, eu tu si fosta/fostul"... ;)

Anonim spunea...

safimcopii
eu sunt cat se poate de umana :D

Paul
pe ganduri glumete!

Sonia
oh, you wisegirl! Cata dreptate ai(dar asta nu ma ajuta pe mine prea mult, si parca ti-am zis de ...)

ivanuska
Cat pot sa iti invidiez situatia!

Lia
si cand te gandesti ca la inceput un singur pat de o persoana ajungea...
dar ideea ta e foarte buna. ;)

StiuCuvinte spunea...

Aici nu prea ma bag, pt ca si eu sunt o psihotica.... un fel de maniaco-depresiva cand vine vorba de foste relatii ale actualului iubit. Ba, chiar mai mult, mergand si mai departe, pe mine ma irita pana si actualele relatii ale fostului iubit.
Hmmm... E o tortura adevarata. Eu una, nu ma las pana nu aflu totul despre fosta relatie. Pun 1000 de intrebari ca sa aflu orice lucru mai mult sau mai putin interesant despre ce-a fost, s-apoi realizez ca m-am bagat si mai tare in cacat. Parca dupa ce-am aflat totul ma irita si mai tare :)) si tot asa...
Acuma, iti pot spune si eu ceea ce toti iti vor spune... lasa ce-a fost in urma si bucura-te de ceea ce ai acum. Sunt doar o serie de experiente din care poti, la randu-ti, sa iesi si mai bogata, mai desteapta, evitand aceleasi greseli facute in fostele relatii (atat ale tale cat si ale lui). Fereste-te si tu (atat cat poti) de "scheletroni ascunsi prin frigider" - asta fiind un apropos stilizat la skeletons in our closets, si fa ca acum sa fie mai bine ca inainte.
Zic...

Anonim spunea...

@ LaNayba - atunci sa stii ca ne asemanam mai mult decat credeam! (referitor la primul paragraf)
stiu ca nu e bine, dar cu cta e mai rau, cu atat ma atrage mai mult!
Cheers!

Anonim spunea...

Aglomeratia aia apare mai ales la inceputul relatiei... mai ales cand se observa foarte bine la unul din ei ca nu a trecut clar peste fosta relatie.

Ma enerveaza oamenii care se baga intr-o noua relatie doar ca sa uite pe cea trecuta. O relatie o incepi de dragul noii persoane de langa tine... nu din dorinta egoista de ati linge ranile vechi si a le acoperi.
Si poate apar mai des in cazurile astea comparatiile; mai ales alea gen: "Cand fost stranuta de trei ori asa ca tine se gandea la marmelada. Deci si tu te gandesti la marmelada." (exemplu extrem de random si metaforic).
Unde e originalitatea? Fiecare om e unic si aduce lucruri unice in viata ta. Nu poti compara doi oameni... pentru ca nu ai de ce.

Sonia - Ruxandra spunea...

Ilana,Ilana, si tu stii de aglomeratia mea. se pune problema a+b+c= situatie care in general nu ne prea convine.
Acum, fiecare isi rezolva ecuatia printr-o solutie proprie care poate sau nu sa dea rezultatele asteptate. Unele se crizeaza ca sunt prea isterice de la natura, unele se comporta natural acceptand situatia, stiind ca si ele au au avut sau inca mai au si ele o necunoscuta in ecuatie, si altele...sa taie necunoscuta.
Acum...cum se taie necunoscuta? cu toata pasiunea din tine. Nu conteaza ca Y ia sarutat si ea buzele...sarutal in fiecare zi, de parca ar fi ultima...ajungi la un compromis cu tine insati, si ai incredere ca daca e cu tine, inseamna ca are un motiv al naibii de bun

Anonim spunea...

daca stai sa te gandesti, draga mea, uneori ajungeti 4 in pat. Tu, el, fosta si fostul!
Cand suntem trei, referindu-ma la situatia mea, poate ca nu vizez pe fosta, ci el il vizeaza pe ... fostul!
eh, there you have it!
vezi cu pasarea aia ce faci :D

Sonia - Ruxandra spunea...

stiu de mesaj , nu am uitat :)))si nici reactia.dar ce am zis mai sus...sa se aplice si lui.sa isi dea silinta!

Oana T spunea...

Şi eu mă simt uneori ameninţată de o fostă de-a lui şi e al dracu de naşpa, dar stau şi mă gândesc aşa....trebuie să fie şi mai naşpa ca ele să se gândească la mine, ca la actuala fostului lor. Totuşi e naaaşşşpa şi de el, săracu' : trebuie în permanenţă să facă comparaţii, să evalueze, să decidă. Deci cum o dai e naşpa pentru oricine, aşa că de ce să nu împărţim toţi aceeaşi suferinţă şi acelaşi pat ? :)

Ioan Maxim spunea...

of, de ce sa gandim asa mult? :)
mai bine dormimi, imediat ramanem singuri.

Anonim spunea...

Oana, nu chiar toti, doar noi doi! ATAT!

Maximum, e relativ! depinde ce visezi :D

Lisandru Cristian spunea...

Eu aş declara acest text POSTAREA SĂPTĂMÂNII...

Anonim spunea...

multumesc (chiar am rosit)

Anonim spunea...

asa e,imi aminteste de aglomeratia din patul Bruce Willis/Michelle Pfeiffer din filmul"The story of us",cu tot ce presupune ea:romantism,certuri,oboseala si amintiri....

Leo spunea...

Frumos ! Chiar imi place : scurt, fara patetism, si o idee pe care o sustin, desi sunt, teoretic, monogama.
Ilana, nu-mi place expresia, dar nu pot sa n-o folosesc : tine-o tot asa !

Anonim spunea...

inelulluigyges
O să caut filmul, nu l-am văzut!

Leo
Teoretic, și eu sunt monogamă. Mulțumesc mult.

Cristina spunea...

asta chiar m-a atins unde ma durea,ideea de infidelitate,de trio conjugal,ouch;"e dor si doare"...nici daca ma gandeam 100 de ani, cred ca nu reuseam sa ma exprim asa scurt si asa cuprinzator. sa trezesti emotii in ziua de azi , e mare lucru.felicitari!

Trimiteți un comentariu