luni, mai 11

Răspunde, te rog

Tu, cel care îmi citești blogul, cel care mă ai în blogroll sau nu, spune-mi, te rog, de ce o faci! Eu una nu mi-aș citi blogul. E plin de prostii sentimentale (recunosc, vinovată!!), de accese de furie pe alocuri si de melodii pe care mi-aș dori să le asculți. Nu e nimic „deștept” pe aici, nici măcar eu :)

„Scrieți, băieți scrieți orice, numai scrieți!”, tare sunt curioasă...

în timp ce îmi dai un posibil răspuns la întrebare, ascultă melodia. (vezi, o fac din nou)

50 Păreri:

Denisa spunea...

Pntru ca scrii asa cum mi-as dori sa scriu eu daca nu m-as cenzura ca sa fiu femeie serioasa :)

Unknown spunea...

Te rog frumos nu te juca cu nervii mei... Chiar vrei sa stii?

Unknown spunea...

Voi incerca sa fiu extrem de sincer...

Ioana spunea...

Eu citesc bloguri in general 3 din motive : 1. imi place ; 2. descopar intr-adevar ce se ascunde in mintea unui om ( asta pentru ca oricine are curajul sa se exprime cat poate de liber pe un blog) ; 3. nici un lucru nu e mai placut decat sa citesti aberatii , sa comentezi , sa aduci argumente si sa bati campii ( la asta se pricepe oricine). Pe langa asta , e un mod de a socializa pe care il ador.

Anonim spunea...

@ Denisa - dacă ai știi cât mă cenzurez eu :))

@ Paul - nu mă joc, nu cu nervii tăi! Vreau să știu :D

Unknown spunea...

"și aș fi dorit să am o cană de ceai în mâini, să sorb din ea, cuibărită într-un colț al patului, între cele patru perne ale mele, sub pătura mea cea mare și calduroasă, îmbrăcata doar intr-un pulover gros, alb, pufos...
E ceva magic în legătură cu ceaiul, pe mine mă face să uit de tot și să renasc...
Punct ochit, punct lovit." - un fragment dintr-o postare din 1 februarie. Sunt primele randuri pe care le-am citit pe blogul tau, incepeam si eu aventura mea in blogosfera cam tot pe atunci. Nu poate scrie astfel o femeie nesincera sau o pustoaica banala, o copila nebuna si atat... Te-am urmarit aproape zilnic pentru ca efectiv mi-a placut ceea ce am vazut aici. Fara ipocrizie, melanj si dulcegarii. Gasesc asa ceva din ce in ce mai rar. Sper sa nu te schimbi, iti vei primi o mare palma de la mine...

Ioan Maxim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Apropos, cenzureaza-te mai putin... Lumea e plina de masti...

Ioan Maxim spunea...

E fun blogu tau. E interesant sa citesti despre crizele, sentimentele, frustrarile altora :)

Tcmo6 spunea...

poate ca sunt satul de prostii si vreau sa mai citesc si ceva altfel...poate pentru ca mi-a placut ce am citit prima data, poate pentru ca esti o fata cu parul mov...nush...citesc pentru ca stiu sa citesc probabil...
Intradevar o mai dai in bara cateodata....dar deh, asta e...nu cautam perfectiunea...
Take care!

Cristian Lisandru spunea...

Eu m-am bucurat atunci când am descoperit acest blog tocmai pentru "prostiile sentimentale" pe care l-am citit... La cât mai multe îţi doresc!!!

Anonim spunea...

@ Paul - incerc sa ma stapanesc, cred ca asta as folosi mai degraba...

@ Maximum - mie imi place la al tau cand stau si ma gandesc cate o jumatate de ora cum si eu am avut stari din alea, si ma face sa vreau sa aflu mai multe, ca un copil care nu e cuminte si trage cu ochiul in camera parintilor.

@ Tcmo6 - n-o sa uit prima dezbatere, nici pe cea de zilele trecute ('i love you...not', respectiv 'fata care vroia sa fie o papusa adevarata')

Lia D spunea...

Blogul e ceva al tau, sunt starile tale, trairile tale. Nu trebuie sa ceri nimanui parerea "de ce". Daca scrii aici, o faci in primul rand pentru tine.

PS: Prima oara cand am "aterizat" in "ograda" ta, m-am nimerit sa iti citesc "Free love". Pentru ultima fraza din articolul ala, intru de atunci sa iti citesc starile.

mady spunea...

pentru a-mi imagina ca traiesc intr-o lume fara masti, in care toata lumea spune ce simte fara ocolisuri si insinuari absurde...

Liz spunea...

Toata lumea incearca sa scrie prostii sentimentale. Tie iti iesa pentru ca esti extrem de sincera. Astea sa le scrii artificiale si fara sa le simti nu sunt citibile. Scrii frumos ale tale prostii sentimentale destepte(!!). Intotdeauna posturile sunt lungi exact cat am timp sa citesc, racoroase exact cat mi le doresc, intriga atat cat trebuie, se termina cat sa nu plictiseasca si dau cate o senzatie noua zilnic... so, iata de ce te citesc eu!

Anonim spunea...

@ Liz - nici nu stiam ca ma urmaresti :D

@ mady - daca o sa cauti, gasesti insinuari absurde :)

@ Lia - scriu pentru mine, da. Dar citesc si altii...

nol spunea...

”Încerc să îmi spun că nimic din acestea nu există și acest gând mă liniștește. Nu sunt autorul gândurilor mele și nu trebuie să simt vreo remușcare. În schimb, sunt un cititor - unul ca mulți alții. Viața pe care mi-o imaginez eu ca fiind a mea este doar un text al cărui scop este de a mă distra. Cuvintele pe care mi le-au dat sunt viața altcuiva; amintirile și gândurile altcuiva.

Dacă aș fi vrut să fiu sinceră și deschisă 100%, aș fi ținut un jurnal, nu un blog... Încă ceva, NU DA FOLLOW decât dacă ai într-adevăr intenția să fii la curent cu tot ce scriu eu pe aici! Altfel e frecție la piciorul de lemn ;)”

ți se pare cunoscut?!

Anonim spunea...

@ nol- da, e copy-paste

Liz spunea...

Acuma ai intrebat! Ti-am raspuns... :)

giuly spunea...

iti zic sincer
din curiozitate
ies din filmul meu si ma bag in filmul altora

Diavolul spunea...

Imi place psihologia...cred ca intelegi:P
PS:nu,eu nu ascult melodiile pe care le pui tu:))asculta-le tu pe cele pe care le pun eu:P

fiica mării spunea...

pentru ca imi place cum scrii. pentru ca uneori ma regasesc in ceea ce scrii. dar nu vad de ce trebuie sa existe un motiv.

p.s.: ai vazut jeux d'enfants? si daca nu, sa te uiti neaparat. e cu Marion Cotillard.

Anonim spunea...

@ fiica marii - l-am vazut de cel putin 6 ori. Uita-te si tu la The dreamers - michaela pitt si eva green ;) (schimb de informatie :) )

Anonim spunea...

tot @ fiica marii - si les jolie choses e superb :D tot cu Marion

Anonim spunea...

la inceput nu mi-a placut, recunosc. SI am vrut sa aflu ce ai tu in cap. Apoi, incetul cu incetul ai renuntat la anumite constructii si expuneri directe. Atunci s-a simtit o schimbare si m-am bucurat ca am putut fi observatorul ei.
tine-o tot asa. Imi place :)

Anonim spunea...

am acest efect. Rar sunt placuta/agreata din prima. Unora le-a luat mult sa vada ca nu sunt cum se asteptau. Altii nici acum nu si-au dat seama...

PACO spunea...

daca vrei intra si la mine pe blog

Anonim spunea...

Pentru ca e amuzant-uneori, trist-alteori, exagerat-de multe ori , languros-cateodata, lame-altadata, dar intotdeauna-TOUGH.

Anonim spunea...

@ PACO - am intrat, o fac săptămânal :P

@ Anonim - măcar blogul să fie tough dacă eu nu :D:D

Anonim spunea...

Citesc pentru ca te citeam si cand aveam alt blog,pentru ca imi place si chiar daca tu nu te-ai citi ,lasa-ne pe noi sa o facem,caci o facem bine.:)

nol spunea...

aaaaaa da....mă pricep mai bine la citit decât la scris:)))))

Anonim spunea...

pentru ca sa ma zgarii pe ochi pt. atentii si sentimente ce nu se indreapta niciodata catre mine :(

Anonim spunea...

@ Anonim - pentru ca iti pastrezi anonimitatea... poate alta ar fi fost situatia, nu ai de unde sa stii niciodata ce este, ce a fost, ce va fi! Asa cum eu nu iti stiu identitatea.

Anonim spunea...

ce a fost nu prea ai cum sa nu stii, pt ca deja s-a intamplat :) Insa ce a fost, am vrut sa si continue, doar ca nu am profitat la maxim de niste conjuncturi care mi-au fost foarte favorabile. Si uite asa tot alerg dupa o naluca, de mai bine de 2 ani de zile, ce mi-ar oferi si mie acele ganduri ce se indreapta acum pt. o persoana mai apropiata ei #-o ......Doar ca tot ce pot face este sa aflu si sa citesc despre cum se desfasoara lucrurile....As fi preferat sa am parte pur si simplu, dar, ma rog....sunt usor ghinionist :(

Anonim spunea...

as vrea totusi sa stiu cine esti. Pentru ca deja imi alearga un nume prin minte. Si ar fi ironic sa fie asa cum cred eu...nu o sa aprob comentariul, va ramane intre noi.

ghinion sau nu... Ah, e prea complicat.

Anonim spunea...

ironic nu sunt, din nefericire, asa ca in mod sigur nu sunt cine crezi tu :( poate e de bine totusi ca cine stie la ce persoana,cap de lista neagra eram .....

Anonim spunea...

ar fi fost totusi o prea mare coincidenta. Nici nu recunosc stilul de scriere...
Poate persoana la care te referi(si tind sa cred ca ne gandeam la aceeasi... si din nou ma pui pe ganduri) nu era chiar prima pe lista neagra.

Anonim spunea...

hmm..dar oricum pe lista neagra :( Scuze ca te-am bagat in ceata si ca te-am facut sa crezi ca sunt altcineva. Dar de cunoscut nu aveai cum sa ma cunosti pt. ca eu nu mai stiu prin ce intamplare am dat de blog-ul tau..:(

Anonim spunea...

ceva nu se leaga din tot ce spui tu aici! :D
poate pentru ca mi-as fi dorit sa fii cel la care ma gandeam...si pentru ca ai lasat comentariul la o anumita data ... poate si asta m-a indus in eroare!

Anonim spunea...

Eu nu am cum sa fiu cel la care cineva se gandea......nu am fost niciodata, macar in secret :( Offff...deci sa inteleg ca acel comentariu al meu a sosit la data, ora si exprimarea la care te asteptai, insa de la altcineva.[presupun ca acea data inseamna ceva mai mult pt. tine. da ma rog..la mintea cocosului concluzia de adineaori :(( ] Sper sa nu mai incurc borcanele alta-data :( Si da, mi s-a mai spus de multe ori ca bag lumea in ceata, insa intotdeauna a fost intr-un mod mai dragut ;))

Eu nu cred la modul sincer ca ai vrea sa ma cunosti :(

Anonim spunea...

da,era ceva cu insemnatate,ziua aia!
Cateodata si sa cunosti doar numele da o senzatie de confort. :)

Anonim spunea...

Dupa cum vezi, n-am aprobat cometariul. O promisiune e o promisiune.
Oglinzile sunt cele mai bune prietene alea unui om, niciodata nu-i vor arata secretul unei terte parti, nici nu vor minti, vor spune mereu adevarul.
Iar asta e lumea oglinzilor paralele...

Anonim spunea...

iti multumesc ca te-ai tinut de promisiune. sper ca raspunsul meu te-a lamurit in legatura cu persoana mea[ma rog, in mare]. Si nici nu cred ca ai fi avut nevoie de mai multe detalii legate de mine. Cer din nou scuze pentru ca am fost prea insistent in a incerca sa aflu ce insemnatate anume a avut acea zi si coincidenta comentariului meu. Cum intotdeauna am fost obisnuit sa fiu mai mult folositor altora, intreb : mai este nevoie de mine postand comentarii la adresa post-urilor tale sau nu? ca sa stiu daca te deranjeaza prezenta mea :(

Anonim spunea...

nu-i nici cea mai mica problema :) Sala oglinzilor paralele e deschisa oricui vrea sa(se)examineze.
Insa te-as ruga sa nu mai comentezi ca anonim, sa scrii initiala sau ceva,ca sa te pot deosebi de ceilalti, pentru ca esti o fiinta diferita, nu-i asa?(poti alege penultima optiune de postare, nu e nevoie de o adresa url)

Anonim spunea...

inca un comentariu neaprobat. Nu a aparut nicio adresa de mail, asa ca stai linistit. :)

Tudor spunea...

Uoff..sarumana inca o data :) Totusi, cum o sa-ti aflu raspunsul la problema mea existentiala legata de faptul ca sunt diferit? Sau asta e un secret pe care nu ai sa-l dezvalui?

Anonim spunea...

Ti-am gasit blogul pe pagina lui Paul si din curiozitate am intrat. Imi place cum l-ai cosmetizat, arata bine. Succes in viata!

Anonim spunea...

@ Anonim - Merci! La fel!

Anonim spunea...

Azi ti-am descoperit blogul. Nu pot sa zic decat ca am ramas vreo 2 ore cu laptopul in brate citind ce scrii pe aici. Imi place. Cred ca imi place pentru ca m-a surprins din prima. Bravo!

Anonim spunea...

Bine ai venit si multumesc de apreciere.
Daca ai ajuns pana la postarea asta ... oho, ai rabdare :)

Trimiteți un comentariu