marți, februarie 17

Drama in 5 acte

Dați-mi coroana! Aduceți-mi pomezi, pieptănați-mi părul, tratați-mă cum merit - de aceea sunt Regina voastră. Regina Dramelor.

Actul 1 a fost simplu, un scurt preludiu, cum am avut mereu parte 
Actul 2... pff... a fost destul de greu să construiesc o intrigă satisfăcătoare, care să îmi acorde, în caz de urgență, paravanul necesar.
Actul 3 , normal, desfășurarea acțiunii. Totul a mers conform planului. Am ieșit cât mai șifonată din fiecare situație în parte, doar asta și vroiam, nu?!
Actul 4 , punctul culminant. Ca în orice dramă care se respectă el a aparținut personajului negativ, adică ție. Eu nu pot să fiu personaj negativ, mai ales dacă sunt personaj principal, care la sfârșit trebuie să sufere cumplit, nu ?! Mi se pare rațional... Ție ?
Actul 5 ... un deznodământ ... care nu prea există. Cred ca va trebui să îl construiesc tot eu, cu ajutorul imaginației mele... Nu mă ajuți deloc...
Dar asta e de bine, pot eu să sufar cât vreau, pot să zic ce vreau, oricum tu ai dispărut din peisaj, personaj rău ce ești! 

Ca să fie drama completă, ar fi trebuit și o coloană sonoră pe măsură! Dar nu îți voi da această satisfacție ! Am zis !


later edit: Cred ca tu ești și regizor, în același timp, că tu ai făcut o Maaare dramă din niște posibile drame ale mele ; ironic, nu? Eu doar am scris, tu ai pus în scenă...

7 Păreri:

Unknown spunea...

arata mai mult ca drama unui scriitor(in oricare domeniuZ) care este dejamaginde cum ii arata opera... probabil din lipsa de inspiratie... doar ca tu ai avut mare inspiratie sa o scrii....


cat mai multa inspiratie pe viitor!!!

Anonim spunea...

uf, as fi vrut sa nu am inspiratie pentru chestia asta de mai sus :D

Anonim spunea...

based on true story?

Anonim spunea...

sincer, tu ce crezi ?

Anonim spunea...

zise ea cvasinervoasa

Anonim spunea...

este luna plina! CINE E DE VINA ? :))

Anonim spunea...

cred ca imi dau eu seama :))

Trimiteți un comentariu