joi, ianuarie 22

Maher- Șalal - Haș - Baz

De ce Ilana ? De ce "Maher- Șalal - Haș - Baz" ?
Intreb pe toti daca au citit o anumita carte, pentru a ma asigura ca habar nu au despre ce este vorba. :)
Am trait in carti, si inca mai cred ca Harry Potter exista, sau ca Ifat ma va deranja din moment in moment. Cartile, alaturi de anumita experiente mai mult sau mai putin placute m-am adus in halul asta. Care? Doar eu si Emilia stim.
De sute de ori mi s-a zis : "Gandesti prea mult!". Inca nu m-am prins daca asta este un compliment sau nu...
Da, gandesc prea mult, fac scenarii, imi imaginez o viata cu totul diferita, fac planuri, promisiuni mie insami (dar pe care le incalc mereu). Cu altii nu e la fel, in general cand promit, reusesc sa ma tin de cuvant, chiar daca la 2 minute dupa ce am promis imi pare rau de ce am zis.
Am promis candva ceva GROAZNIC... tocmai de accea ma simt obligata sa indeplinesc. Inca am cosmaruri, inca ma trezesc plangand din somn, dar nu pot da inapoi, chiar daca situatia s-a schimbat si nu as mai avea de ce face acel lucru.
Un fel de "ice Queen" (la carte ma refer...). Mi-e dat sa traiesc cu stigmatul.
Sunt exagerat de serioasa chiar si atunci cand glumesc sau ma joc de-a adolescenta indragostita. Imi mentine spiritul tanar... pentru ca spiritul meu e imbatranit, murdar, murdarit de ce am facut sau mi-a fost facut.
Mereu am parte de noi inceputuri, nu ca cel anterior, poate doar un pic mai rau. Nu ma invat minte si o iau de la capat, in loc sa fug si sa ma ascund in Tibet.
'Am fost un adolescent turbulent, dar rau constient nu i-am facut pe atunci decat mamei'(Cel mai iubit dintre pamanteni), cand ea nu avea nicio vina... Sau poate ca avea si mi-am schimbat eu brusc punctul de vedere.
[o sa intalniti foarte multe citate, dupa cum am zis, traiesc in carti]

'Maher- Șalal - Haș - Baz' are legatura cu abilitatea vietii de a fi total previzibila ...

Precum Dorian Gray, am si eu un portret... o poza... facuta acum 5 ani. Zambeam cu gura pana la urechi, eram inalta ( 1,63 la 14 ani era ceva), slabuta, destul de proportionata. Era vara, era 30 iulie. Insa zambetul ala e unul din cele mai false pe care le-am afisat. La o privire mai atenta se vor vedea cearcane, si fortarea. Durerea ce incercam s-o ascund e vizibila in colturile gurii nerujate. Imbracata ca de circ pentru perioada aia(in camasa alba, cu jeans, o scoica albastra la gat si urcata pe niste sandale cu toc, casual-classy), pozam...
Apoi, daca iau fiecare poza in parte, toate imi seamana insa nu total. Oglinda e cel mai reusit portret pentru ca in momentul in care am plecat din fata ei nu va pastra marcile monstruoaselor mele ganduri sau simtaminte.
Iar cele mai malefice clevetiri in fata oglinzii au fost ....

'Maher- Șalal - Haș - Baz' are legatura cu Sage... vrajitoarea asupra careia picau propriile blesteme.

5 Păreri:

Anonim spunea...

chiar gandesti prea mult :D

Anonim spunea...

regina de gheata si dorian gray... pe astea le-am citit
dar... ce e 'Mahar- Șalal - Haș - Baz'?

Anonim spunea...

vezi sa nu sfarsesti ca si Dorian Gray :|

Anonim spunea...

stiu, dear little friend, la ce te referi... Chiar NU esti obligata sa mai faci treaba aia pe care ai promis-o! Încalcă-ți promisiunea, nu se va crea niciun precedent...there is still time left

Anonim spunea...

ce poate promite atat de groaznic cineva cu talentul tau literar?

Trimiteți un comentariu