vineri, august 3

începutul

S-au văzut prima dată într-o zi de iulie. Ea avea părul scurt, el bălai.

Ea a văzut că 3 tipi se uitau insistent la ea și rânjeau. Așa că s-a dus la ei, i-a spus lui pe nume și l-a întrebat ceva. El a rămas șocat. Ea îl știa pentru că cel mai bun prieten al ei era coleg cu el de clasă, iar el urma să fie șef de promoție. Îl știa drept „tocilarul de la A”.

Câteva zile mai târziu, ea primește un sms de la el, întrebând-o dacă vrea să iasă împreună. Și au ieșit. Și a fost o întâlnire tare drăguță. Au făcut schimb de adrese de mess iar ea, ca toanta, a salvat-o greșit. El, evident, a crezut că ea nu vrea nimic cu el. Și asta a fost. 

Până câteva luni mai târziu. Când ea a realizat greșeala. Oricum, el acum avea pe altcineva. Iar ea nu era oricum pregătită pentru ceva serios. Abia împlinise 18 ani. Și vroia să se bucure de libertate. De aceea s-a îndrăgostit de cel mai bun prieten. Care o iubea deja, de ceva vreme aparent. Și l-a pierdut și pe acesta.

Acum, prietenul cel mai bun este persoana cu care vorbește de 2 ori pe an, maxim 3. Iar celălalt... celălalt e Portocale.