vineri, decembrie 16

Radu

Eu sunt ceea ce tu ai făcut din mine

Eram în clasa a 5a, eram un băiețoi și nu prea înțelegeam de ce mă place, care-i toată faza asta, o văzusem pe sorămea plângând de atâtea ori că am zis că nu o să am niciodată prieten.
Dar în urma insistențelor lui, pe 24 octombrie, în clasa a6a, inevitabilul s-a întâmplat. Nu mai era tuns bros, și arăta foarte bine. Ne întâlneam după școală să ne ținem de mână.
S-a terminat, evident. Tăcere multă vreme. În schimb, într-a noua ne-am gândit noi să încercăm iară, două săptămâni mai târziu m-am dus la el la liceu și el m-a întrebat dacă am primit mesajul în care îmi zicea să nu merg pe acolo. N-am mai vorbit mult timp.
Înainte să înceapă clasa a12a, un majorat ne-a adus iară față în față. Iar pentru că un anume individ (care-și va avea locul într-o altă postare) - Portocale, l-a rugat să îi dea numărul meu de telefon, am reluat legătura, vorbeam ore întregi, despre tot și despre toate. El când a aflat că mie îmi plăcea portocale, deși eram într-o relație cu Mihai (care-și va avea locul într-o altă postare), s-a supărat. I-a trecut repede apoi eu am început să am iară sentimente pentru el, pentru Radu, dar am decis de comun acord că nu ne-ar fi fost prea bine, trecusem deja prin toate fazele astea.
La revelionul dintr-a 12a, când între mine și Mihai nu mai era nimic și când între mine și Radu urma, speram eu, să fie ceva, el a avut impresia că eu l-am sărutat pe Alin, ceea ce sincer nu mai știu dacă era justificat sau nu.
S-a supărat pe mine și mi-a adresat niște cuvinte urâte.  Partea ciudată este, însă că, două săptămâni mai târziu eram împreună. Pentru doar o săptămână - am menționat deja, nu eram cei mai buni împreună, iar interpretările erau la ordinea zilei.
Următoarea dată când am auzit de el, mi-a dat un mesaj, după un mic accident la liceu - din care m-am ale cu gâtul rupt și coloana tasată. ”Nu știam că dacă îmi doresc ceva, chiar se îndeplinește”

Azi suntem prieteni, și nici nu încercăm mai mult, ne-am face mai mult rău, am distruge definitiv ceea ce ne chinuim de 10 ani să ținem în viață. 

Prezent în minim 5 rânduri pe aici prin sală, doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe Radu !

1 Păreri:

Unknown spunea...

incantat, si pe mine ma cheama Radu:))

Trimiteți un comentariu