vineri, iunie 3

Mr. 407,

Bună dimineața. Îți miroase a cafea pentru că abia am făcut eu una. Tare! Cu cafeină de data asta, gata cu minciunile, cu prefăcutul. Nu te întreb dacă vrei, pentru că știu deja răspunsul - nu.

Este o dimineață atât de plăcută, liniștită. Soarele strălucește și lumina inundă camera asta de cămin, pe care în curând va trebui să o părăsesc. Posibil pentru una din politehnică. Mă mai gândesc. Dar deocamdată să nu ne gândim la prostii de genul ăsta, să trec eu de licență și ne descurcăm apoi.

Vezi imaginea din dreapta? O vezi, nu? Îți vine a crede că acesta este, mai nou, stilul meu? Nici mie. Și nu-mi vine să cred că port cercei cu pietricele roșii sclipitoare sau mărgele, tot roșii, la gât. Cu atât mai puțin îmi vine să cred că frecventez Lipscaniul, și nu merg în Revenge (care oricum nu mai este ce a fost) sau Fire. Ce ai făcut din mine?

Îmi place dimineața asta liniștită, și mai mult îmi place o dimineață liniștită după o noapte nebună. Și e musai să mă trezesc la tine în brațe. Dar nu a fost cazul, aseară a fost o seară liniștită. Dar sms-ul de noapte bună a făcut toți banii. Și nici dacă mă țineai în brațe nu te-aș fi simțit atât de aproape.

Scuze că te-am trezit. Deși nu îmi pare rău. Hai, culcă-te la loc.

2 Păreri:

Anonim spunea...

Super blogul, Ilana! Il citesc cu drag.Felicitari si bafta cu licenta!

Virtualkid spunea...

Imi este atat de dor de o camera din caminul de langa Opera, o camera de la primul etaj, catre parcul acela in care aproape ca se pierdea si nebunia bulevardului....

La Politehnica ar putea sa fie mai comod, mai confortabil, dar atmosfera nu ai sa poti sa o duci cu tine.

Acum doua saptamani am trecut pe langa acel camin si am constatat ca nu s-au schimbat decat tinerii care il populeaza! Atat!......

Trimiteți un comentariu