duminică, aprilie 10

Sentința

Oamenii de căcat sunt, în general, cei care te pupă în cur și care-ți dau cadouri. Un pic de praf în ochi ca să nu vezi că-și bat joc de tine, ca să nu-ți dai seama că, de fapt, ne le-ar putea păsa mai puțin de tine.

Oamenii de căcat pot să fie cei care-ți sunt cel mai aproape. O soră plină de invidie, gelozie. O ființă infectă care a vrut mereu ce ai avut și, dar n-a meritat niciodată și nu a putut să accepte. Greșeala, evident, este și a părinților, care din prostie infinită nu au știut să dea o lecție, ca acel copil idiot care a făcut la început o greșeală micuță să învețe ceva. Astfel acel copil idiot a  devenit o ființă repugnabilă, care minte, înșeală, fură și își bate joc de toți cei care, când era un pui de om, au vrut să-i dea un trai mai bun.

Omul ăsta de căcat mi-a distrus viața. Înșelându-mi încrederea, pe cea a părinților, înșelând statul. Mințind pe oricine, trăiește bine. Altfel nu ar putea trăi - asta o ajută să trăiască, răutatea este oxigenul ei.
Oamenii de căcat sunt cei care-ți fură 10 luni de zile banii de chirie cu greu strânși de părinți. Oamenilor de căcat nu le pasă că tu ai fost dat afară și că nu ai unde să te duci. Și, timp de doi ani, mint că au plătit datoria dar totuși într-o săptămână este ziua procesului și TU va trebui să plătești, propriu și figurat, foarte scump pentru greșelile tuturor. Atât de scump, că, dacă ai avea un salariu minim pe economie, ar trebui să dai toți banii pe care-i câștigi timp de cel puțin 7 luni!

Oamenii de căcat nu îți vor răspunde la telefon, te vor bloca pe messenger și facebook. Nu vor mai da pe acasă. Și mai mult, se vor simți lezați dacă-i faci hoți în față. Adevărul îi doare.

Oamenilor de căcat nu le pasă că tu va trebui să lipsești de la cursuri, cu câteva luni înainte de licență, pentru a încerca din răsputeri să faci ceva, să nu te duci (mai rău) la fund. Din cauza lor vei pierde chiar mai multe decât ai pierdut până la ora actuală. Dar ei vor trăi liniștiți, pentru că, cel mai probabil, vor scăpa cu fața curată și din asta, ca până acum, iar ceilalți vor rămâne în genunchi, curățând căcatul pe care-l lasă în urmă la fiecare pas.

4 Păreri:

Virtualkid spunea...

Povestea este mereu aceeasi. Ai nevoie de o volanta. Altfel, mai devreme sau mai tarziu esti pierdut!
Unele dintre articolele tale sunt devastatoare, tocmai pentru ca vorbesc despre adevarul schilod din vietile fiecaruia dintre noi.

Septimia spunea...

De cacat e plina lumea.

Anonim spunea...

Nu e o consolare, si nu de asta iti scriu, dar pste 5, 10 zece ani tu vei fi un om...daca nu bogat, daca nu implinit, macar unul viu, unul care cauta, care face, care traieste (esti deja un astfel de om), si oamenii de kkt vor fi...ce sunt si-acum...
Ai incredere in tine, in viata si in destin....da, exista asa ceva. Ai incredere in tine, in zambetul care vine dupa lacrimi, in capacitatea ta "de-a face ceva din ce-a facut istoria din tine" ( mai stii cine spunea asta?), in propria ta putere de-a face din crize si probleme, lectii invatate (da, unele sunt foarte dure, unele iti lasa un gust foarte amar, but it's part of growing up).

X GIRL spunea...

Lumea e de c...t. Incerci sa ii ajuti pe oameni daca iti cer ajutorul si unii, cu prima ocazie, au grija sa te loveasca unde te doare cel mai tare. Daca ii ajuti, cand le ceri un favor, stramba din nas. Atunci imi vine sa ii iau la bataie... M-am saturat ca altii sa aiba noroc si eu nu... Cred ca e din cauza numelui...Poate. Vreau sa mi se indeplineasca dorintele (toti vrem asta, nu?) si lumea sa aiba "gust" de ciocolata si nu de visine verzi.

Trimiteți un comentariu