luni, noiembrie 15

My last will and testament

Subsemnata, Ilana Bradșteter, de bună voie și nesilită de nimeni, aflându-mă în deplinătatea facultăților mintale, pentru cazul morții mele dispun următoarele:
 - se va lua în calcul primul meu testament de pe acest blog;
 - se vor dona toate organele mele, fără a se considera etnia sau sexul primitorului, doar cazierul. Nu vreau să „trăiesc” în continuare în corpul unei persoane care să facă rău societății sau țării care m-a crescut și m-a făcut cine sunt. Motivul, deși nu este cazul să-l justific, este acesta.


Rog familia să păstreze legătura cu persoana în cauză și numesc pe mama mea executor al testamentului.


Testator,
Ilana

5 Păreri:

Scorchfield spunea...

Curajul nu dezvăluie nimic din caracterul unui om, de cele mai multe ori frica -vorbind de război, a dat naştere eroilor, în cazul tău o nesăbuinţă frumoasă de-a folosi umanitatea ca un adverb, adică a spune doar "dacă" te-a trădat. Subtil gest în virtual de-a demonstra lumii cât de mult te-ai maturizat. :)

Anonim spunea...

este incredibil câte prejudecăți pot avea unii. Ce-o fi păcat, când se invică religia, să lași un om să moară doar ca să putezești tu întreg?
Vorbind de război, îmi place cel al lui Petrescu, cum ai zis și tu, frica ne motivează, nu „curajul”.

Anonim spunea...

este egoist să nu te gândești mai ales la cei care au nevoie de tine după ce nu vei mai fi.

Virtualkid spunea...

Spania este campioana transplantului________ ce inseamna hazardul! cand iti scriam asta, am primit un telefon prin care am aflat ca dosarul Andreei s-a aprobat pentru transplant: http://jumatati.blogspot.com/2010/10/caut-inima.html

Ciudate sunt caile Domnului!

Anonim spunea...

Draga mea,incepand de anu'viitor va exista o lege prin care putem decide daca suntem sau nu donatori de organe...am uitat cum se numeste,dar exista si va fi si in Romania...
Ma pui si pe mine pe testamentul tau,pana una alta...facem un grup de 2...

Trimiteți un comentariu