joi, octombrie 14

Sfatul medicului

Pentru o viață sănătoasă este nevoie de mâncare sănătoasă, de un stil de viață liniștit, consecvent și de multă mișcare.

Toți practică sport – datul cu părerea, aruncatul cu privirea, sticlism sau altele. Iar cei mai mulți practică joggingul, sau, mai clar, alergatul după altcineva.

În viață e nevoie de puțin curaj să începi un sport relativ extrem. Pentru că în viața reală nu există plasă de siguranță, deși tot ce se întâmplă într-o relație poate fi un circ în toată regula; mereu există riscul unei accidentări, îți poți rupe o mână sau un picior, sau te poți trezi cu inima frântă. Iar când rana se vindecă, rămân cicatrici. Asta în cazul în care nu ajungi într-un scaun cu rotile emoțional, din care nu te mai poți ridica niciodată, și mereu vei avea nevoie de cineva care să te împingă de la spate.  Din păcate, poți da peste unul care să te împingă în scaunul tău cu rotile, direct într-o prăpastie.

10 Păreri:

Anonim spunea...

bai... esti bine?
nu stiu de ce dracu' imi pasa de ce se intampla cu tine:)...dar... o fac.
Si nici de ce sper sa iti fie bine, nu stiu, dar, la fel, o fac.

Gandeste-te ca ai picioarele imobilizate, nu mainile, iar scaunul ala cu rotile... are o piedica...somehow reachable.

A.

Anonim spunea...

interpretezi prea mult! Uneori lasa cuvintele sa fie ce sunt - cuvinte!

Anonim spunea...

tu ai dreptate... uitasem ca nu suntem la fel:)
Tu 'te inspiri din fapte reale', pe cand eu nu pot sa scriu decat ce simt:)

Anonim spunea...

exact! dacă aș spune ce simt, aș apela la un psiholog, nu la un blog :)

și apoi, nu mi-ar plăcea ca toți cunoscuții care știu de blog să știe atâtea despre mine.

Anonim spunea...

nu...eu bag mâna în foc că sunt puțini cei care să îmi citească blogul, să mă cunoască și să înțeleagă mare lucru din ce zic acolo. Asta pt că detaliile sunt doar pt cei ce trebuie să înțeleagă.

Am uitat, fiindcă mereu am avut senzația că tu chiar scrii ce simți, doar că te ascunzi în spatele unui slogan. Asta condimentează lucrurile făcându-le mai apetisante, fapt care pe tine te atrage.
:)

Anonim spunea...

1. îmi pare rău că a trebuit să scot comentariile anonime, știu că dacă ai fi vrut, ai fi comentat de la început cu blogul tău, dar primeam prea multe și mă pierdeam în ele, nu mai știam care de la cine și nu le mai aprobam.

2. Chat échaudé craint l'eau froide

Anonim spunea...

a, eu am citit treaba aia și am ales să postez cu blogul:) mă gândeam că e o chestie legată de principii nu și de tehnică.

Anonim spunea...

nu apelez la principii, că nu toată lumea are.

Anonim spunea...

ps: tu de când știi, respectiv urmărești blogul, mai exact?

Anonim spunea...

pai... mi l-a aratat el cand ai postat 'Bulevarde'... dar prima oara cand am comentat a fost atunci cand...cineva si-a bagat coada si am fost obligata sa o fac:)

Trimiteți un comentariu