marți, septembrie 21

creația lui Gargamel

A fost o dată ca niciodată, într-un oraș foarte mare, o fată simplă, cu ochi căprui și părul șaten, buclat, proaspăt tuns.
Într-o zi, cum naviga ea pe internet, observă că un prinț îi trimite o săgeată otrăvită pe Hi5. Și ea îi răspunde, cu o altă săgeată, mult mai plină de venin. Trece vremea și știe că e ziua prințului, ziua de nume, așa că se decide că cel mai cumplit pentru el ar fi ca ea să-i spună la mulți ani. Și-o face. O lună și un pic mai târziu, prințul o invită în oraș, ea acceptă, fără să își dea seama ce face. Prințul veni la întâlnire fără caleașcă, fără slujitori. Doar... el. și-o duse într-un loc unde a fost tratată cum se cuvine. Pentru el și-a schimbat poza de la avatar, vopsindu-și, virtual, părul blond și pielea albastră, punându-și tocuri, o rochiță albă și o căciulă maaare.
La o a doua întâlnire, parcă, ningea. Prințesa noastră a decis că e momentul să-și sărute prințul în acest cadru fantastic. Însă niciodată nu s-ar fi gândit că o dată ce-l va săruta, acesta se va transforma într-un broscoi.

Morala – prințesa noastră evită astăzi orice tip timid, prea arătos, care pare rupt dintr-o poveste, pentru că ăștia sunt, din câte se pare, cei care frâng cel mai ușor inimi.

4 Păreri:

Bianca spunea...

Taaare cunoscuta imi e povestea:)

Anonim spunea...

G-E-N-I-A-L:) Alexa L.

Virtualkid spunea...

asta este o poveste a unui "dreamer".

Septimia spunea...

frang daca ii lasi

Trimiteți un comentariu