miercuri, iulie 7

Alter ego

Alexandra s-a supărat că mi-am asumat eu toate reușitele ei. Așa că acest articol îi este dedicat și toate meritele îi sunt recunoscute. Să zicem că în momentul de față eu sunt purtătorul ei de cuvânt.

Vă anunță, cu surle și trâmbițe, că s-a angajat. Problema este că unde lucrează trebuie să stea în picioare(ca boul ăla de șef nu a adus și un scaun) 12 ore pe zi, șase zile pe săptămână. Program infernal, dar are nevoie de bani, de aia a cerut să-i fie dublate orele de muncă. O să reușească să facă rost, în doar două luni, de 700 și un pic de euro. Ceea ce este foarte bine, mai ales că este o muncă cintită. Din păcate una la care nu ia și un bacșiș, dar salariul îi ajunge.

Astăzi, după lupte seculare și multe emailuri trimise la Oficina de Relaciones Internacionales (ORI) de la Universidade de Vigo, a primit un mail de confirmare a faptului că a fost acceptată ca student bursier Erasmus, la Facultatea de Filologie și Traducere. A mai primit și un împrumut de la decană de 1000 euro, pe care trebuie să-i înapoieze abia după ce primește primele trei burse.

Până acum totul e bine, e foarte entuziasmată. O să-i treacă și supărarea pe mine că m-am folosit de realizările ei pentru a refula aici pe blog. Doar ne știm de o viață :)

5 Păreri:

Alexandra spunea...

Multe, multe felicitari pentru bursa :) >:D< Si pentru ca Alexandrei sa-i treaca supararea o felicit si pentru ambitia de care da dovada :)

Bianca spunea...

Dragele mele Alexandra si Ilana (echipa perfecta), tin sa va anunt ca sunt foarte fericita pentru voi, pentru realizarile voastre, pentru faptul ca in sfarsit plecati in Spania....dar o sa imi fie taaaare doooor de voi :(:(

Claudiu Negreu spunea...

felicitation:)

CherryPie spunea...

DEci, unde s-a angajat Alexandra?

nol spunea...

felicitaaaaariii!!!!

Trimiteți un comentariu