duminică, decembrie 27

Pericol de...

E ciudat cum totul vine la pachet cu ingredientele inscripționate la vedere și instrucțiuni de folosire - chiar și un amărât de săpun, după cum am putut observa.

Și e și mai ciudat că, în ciuda tuturor precauțiilor noastre - măști împortiva gripei, mănuși de plastic, prezervative sau mâncăruri cu vitamine și mai știu eu ce complex de antioxidanți, noi, oamenii, nu avem nici instrucțiunile, nici componentele (ceea ce ne face să fim noi) la vedere. N-ar fi drăguț dacă fiecare ar veni cu un flyer în care să fie menționate toate efectele secundare pe care celălalt le poate avea asupra ta, imediat sau în timp? ... sau în cazul în care îl administrezi concomitent cu altc...eva?

Și uite așa te trezești într-o dimineață că de fapt ai alergie la cel de lângă tine, că nu te-a protejat de o răceală, că plapuma ți-a intrat la apă, că relația nu-ți mai vine bine pentru că ai luat câteva kilograme ...

6 Păreri:

Rodica spunea...

:P,nasol de tot!De parca le-ai fi luat din ale lui!Egoisti oamenii,dom'le,egoisti!

Liviu spunea...

Alergiile reciproce sunt cele mai periculoase! Se intampla doar cand ii faci loc celuilalt doar langa tine, nu si in tine, cu totul, pe de-a-ntregul!

Rontziki spunea...

Chiar...cum ar fi să venim cu toţii cu instrucţiuni e utilizare?! Oare n-am pierde mare parte din farmecul descoperii, al misterului?!

Claudiu Negreu spunea...

ce farmec ar mai avea fiecare om daca ar avea instructiuni?

Rodica spunea...

Mai copii,mister-mister,dar sa fie totul imprevizibil,faci infarct nu alta!!!

Anonim spunea...

Cum dracu'. Avem nevoie. Sa stim cum sa ne pornim...

Cumpariluzii

Trimiteți un comentariu