joi, iulie 2

Maicăleee!!

Nu vreau sa fiu meschina, asa cum mi se tot zice ca as fi in ultimele zile dar ... nu putea si Maicăl sa moara peste o saptamana ? Adica sa terminam si noi cu sesiunea si sa putem invata!

Acum, subit, toata lumea si-a adus aminte ca e fan Michael, blogurile si presa sunt pline. Ca sa nu mai zic de prostii din campusul UTCB, care se intrec in subwoofere si dau blana piesele lui, pe repeat! Daca tot va place asa mult, de ce nu empatizati cu el ? >:)
Nu toti au handsfree, you bastards!! Ca domnisoara care dicta dimineata fix sub geamul meu. Prost om trebuie sa fi fost ala, din moment ce asta ii spunea pana si ca trebuie sa scrie cu aliniat si apoi majuscula!

I'd moonwalk over their m-f-ing a*****!(scuze pentru exprimare) Si nu , nu e doar oftica pentru lipsa unui subwoofer propriu cu care sa va terorizez in miez de zi sau noapte ori a unui handsfree...

22 Păreri:

Tudor spunea...

Ce ma mira pe mine e ca nu au intrat si profesorii in doliu. Ca ei erau studentii de atunci care l-au prins in concert pe Michael. Sau si pe ei i-a apucat? O sa va dea macar un punct in plus la examen, o sa va corecteze mai lejer, acuma ca sunt in doliu? :)

Insa stii ce?..zi mersi ca a murit Michael si nu vreun manelist. Tot avem manele pe oriunde mergem, sa se dubleze in numar si intensitate clar este ultimul lucru de care are nevoie o persoana stresata de sesiune :)

Si ca tot veni vb de manelisti si Michael:
http://www.oradeanul.com/2009/07/nicolae-guta-salam-si-vijelie-vs-michael-jackson.html

Paul spunea...

Maicale! Mai Mike, mai...

Toti ne rapandulim si ne fierbe sangele cand se duce cate unul.... De ce-as plange maica? Uite, asa ghebos, prin garsoniera, ma dau si eu de fund inapoi, ca Maikal... Fac si eu pasi pe Luna... Hihihihi... Maikal, un te dushi bre? Cu shini ni lashi bre?

Anonim spunea...

@ Tudor - merci pentru sumbra perspectiva :))
Am primit și eu chestia aia :))

@ Paul - imaginația mea e prea bogată și cred că tocmai „ te-am văzut” moonwalking...

Diavolul spunea...

Sunt tampiti care s-au omorat din cauza ca a murit MJ...ma gandesc..nu a crescut si numarul pedofililor?Asa...for ol` times sake,un ultim tribut

Anonim spunea...

încă nu se știe, dar o să aflăm destul de curând.
Oricum, nu cred că e nevoie de pedofili, în zilele noastre. Copiii știu mai mult decât noi și oricum nu cred că refuză :))

Diavolul spunea...

Poate o pustoaica de 12 ani nu refuza un tip,dar un pusti de 12 ani cred ca spune NU si o ia la goana daca i se propune o scula intre buci.You know...depinde si cine e pedofilul...

Anonim spunea...

=)) din punctul ăsta de vedere nu mă gândisem, la pedofilie gay, recunosc.
Dar una de 12 ani n-ar refuza decât dacă a crescut-o mă-sa în curtea bisericii, iar unul de 12-13(adică unul care deja are vise din alea umede) n-ar refuza o tipă care le-ar propune să-i rezolve.
Vorba ta, depinde cine e pedofilul, cred că ar refuza și minorii dacă pedofilii ar fi niște uscați(nu slabi, adică :D)
Iar cu pedofilia gay ... aici e discutabil...

Diavolul spunea...

Well eu sunt un pusti care zice nu unei scule:))Mai ales ca daca e pedofil,e clar ca o are mica si e frustrat:))Um...tanti Ilana?...;;) :))

Anonim spunea...

aoleeeu! =))
Abia am făcut 20 mă, ce ai cu mine. Oricum nu te-aș putea pedofila, că sunt mai mică decât tine și oricum, nu te-ai opune :P :))

Diavolul spunea...

Ba m-as opune,cu toata fiinta mea,dar manata de o dorinta animalica,m-ai birui:))Plus ca...e mai fun sa dovedesti pe cineva mai mare decat tine...deja imi e frica.

Anonim spunea...

mă, și mie, dar de examenul de mâine. :))

Să te dovedesc pe tine ? Poate, dar nu în modul la care faci tu referință :D

Diavolul spunea...

Well succes,eu mi-am facut datoria:-"

Ioan Maxim spunea...

of, acum ma simt prost ca si io am pus un clip cu Michael pe blog ! :)

nol spunea...

of,da...
asta era:(
am uitat să scriu un articol despre cât plâng acum după maicăl și ce fan eram eu,pfoa,și cum fredonam melodiile lui downloadate de pe dcc deabia după ce a murit,că na...
pfoa....și să îmi pun la status M is for Michael..
Ok,a fost un geniu.Păcat că a fost geniu,pentru că geniile tot timpul au soarta asta.
Ce pot să spun și să spun din suflet e...:mulțumesc că ai făcut-o pe mama să radieze când a văzut concertul din 92 de la București(chiar nu glumesc) și nu știu altceva...R.I.P

Vania spunea...

Michel o fi gândit că nu i se va da nu ştiu ce atenţie, astfel că sesiunea-şi va putea urma cursul firesc. Pesemne, s-a înşelat!

Anonim spunea...

@ Maximum - nu ar trebui, si mie imi plac unele melodii (gen Give it to me), asa ca nu-i bai! Oricum, ma indoiesc ca tu ai dat mass despre MJ sau alte chestii "cocalaresti" :))

@ nol - esti amuzant :D

@ Vania - cred ca moartea lui in sine a fost o modalitate de a a trage atentia! ( iar am fost meschina)

Alex`andra spunea...

"fanii" astia`s ca ciupercile dupa ploaie.

Claudiu Negreu spunea...

Dacă ar muri bunică-mea, nu cred că s-ar face atâta tam-tam

Anonim spunea...

@ Alex`andra - așa, cu ghilimele :D

@ Monkey - doh! Nu s-ar face. Bunuica ta nu și-a făcut țșpe operații :))

nol spunea...

eu până când a murit Maicăl...singura melodie căreia îi știam titlul era ”horror”,dar de fapt nici aia nu era bună...se numea ”thriller”.
:))

Tudor spunea...

Haideti sa o dam in teoria conspiratiei. A fost omorat pt. ca altfel concertele lui nu ar fi avut succes la public aproape deloc. Adica nu indeajuns incat sa-si recupereze banii sponsorii. Si uite ca l-au omorat..ca sa-l medietizeze mai mult..si sa-si scoata banii :))

George Colang spunea...

Un lucru important in viata, in modul in care ne proiectam si cele mai mici posibilitati, este modul in care am fost influentati de personaje, personalitati. asa ca, si cei care nu stiu de michael jackson sau de Nietezsche, intr un fel sau altul, sunt produsul lor. poate ca sunt ciudat sau sinistru dar asa este. lumea este o imbinare de semnificatii, sau asa cum ar spune Heidegger, semnificativitate, si atunci, cine sunt personalitatile care au dominat lumea noastra? aceste personaliati sunt multe la numar, pot sa fie chiar invisibile, dar noi traim in paradigma lor, radem ca tom si jerry, plangem ca Cioran, dansam ca Michael Jackson! Este usor sa razi, sa comentezi, sa arati lumii ce spui u, crezand totodata ca este cel mai bun, original, genuin, cand din pacate esti doar scursura unor personalitati sau ''nimicuri''. Toate ciupercile care au sarit odata cu moartea lui mj, nu au facut decat sa arate ca de tampiti sunt oamenii, nu stim sa aprecim, sa cultivam valoarea atunci cand o avem in mana, insa stim sa o pretuim dupa ce piere. pacat! am copilarit cu mj si chiar inainte sa moara, la balul de absolvire, am dansat pe bilie jean, de ce sa nu fim copii, de ce sa ne ferim, cu ce a gresit acest om? nu zic sa facem o statuie, dar nici sa fim ipocriti. imi plac oamenii care nu se feresc niciodata de trecutul lor, care nu si ascund preferintele, pentru ca asta nu inseamna fanatism, cu care chiar nu sunt de acord, dar sa ne punem pe noi insine pe tava, sa ne aratam asa cum am fost si cum o sa fim, asta inseamna un lucru mare. am inceput sa compun muzica acum vreo 5 ani de zile pentru ca eram satul de epigoni, de toti cei care l imita pe mj, asta e.

Trimiteți un comentariu