sâmbătă, iunie 13

Lucky 13

Revenind la rahaturile mele sentimentale, azi a fost cea mai bună zi din câte aș fi putut avea. Mi-a ieșit cam tot cu excepția unui singur lucru! Dar nu mă plâng.

1) A fost o trezire cât se poate de plăcută, îmi pare rău că nu eram perfect conștientă de mine în momentul ăla... (mă ierți?)

2) ILANA + Alexa = loads of fun

3) am găsit ce vroiam, ba chiar mai mult (nu fiți curioși și nu întrebați, că nu voi răspunde)

4) am prins de 5 ori controlul pe RATB, dar nicio amendă - unu din beneficiile în a fi student -> abonamentul e la jumătate de preț, facultatea decontează, banii sunt oricum trimiși de părinți ! Era așa reconfortant (și răutăcios din partea mea, dar nu mi-e rușine) să văd cum ceilalți în jurul meu primesc amenzi peste amenzi!! 

5) diseară e petrecere la Cătă, presimt că va fi mai bine ca pe 16 ianuarie când ... iar suneți curioși, mă?

6) o senzație aproape orgasmică în dreptul fântânilor de la Unirii. ( Totul se termină în același loc în care începe...uhâm, și ASTA)

7) Sunt relativ fericită, mă simt liberă. Ok, aici va veni Offshore și mă va întreba ce sunt pentru mine liberatea și fericirea. 

Cam atât cu activitățile mele „intelectuale” și nu numai...

16 Păreri:

Tudor spunea...

1) Iarasi visezi cu ochii deschisi?
2) 2 Diavolite mici?
4) Si cine ii pune sa fie mari smecheri sa fenteze controlorii? :)

Anonim spunea...

1) se pare că n-a fost vis!
2) MAAARI!
4) nu stiu!

paul spunea...

Mda... s-a dat drumul la adrenalina. La chiuveta...

nol spunea...

mai e calul ala imens la unirea?

Anonim spunea...

încurci Unirii cu Troia :))

Nu, n-am văzut nimic!

Tudor spunea...

1) oare ce ai facut tu aseara de te-ai trezit asa placut azi? :)

Anonim spunea...

1) am dormit tun. Nimic deosebit!

Tod' spunea...

Si cum eu sunt cel mai curios o sa intreb :D in grup ceva? tu chiar tii minte toate datele cand....? Super tare :) si eu la randul meu am avut "quite a'n adventure" ieri, a fost de vis, era sa pierd masina mea personala (autobuzu') si am alergat aprox 20 de metri, spre norocul meu soferu' (ca mi-am luat sofer daca nu stiati) m-a vazut si a oprit, m-am urcat in limuzina mea lunga de 20 de metrii (coincidenta nu? 20 cu 20...daca erau 20 si in alte parti ce bine era) in final am ajuns la resedinta mea de peste zi (facultate) unde am prezentat lucrarea mea de licenta (o simpla formalitate) profesoarei coordonatoare, iar pe final cand sa plec si eu la distractie...si-a adus aminte ca e virusat PC-ul de la secretariat si am zis eu mai demult (acum cateva secole) cum ca ma pricep asa la devirusat...mda...am mai pierdut o ora in lupta cu progeniturile altora...AHH CE AVENTURA...nu crezi? =)) :)) ;) :)
Lasand baza americana deoparte, ce scrie mai sus chiar este o aventura pentru copii din ziua de azi (tragic dar adevarat) boala asta cu lumea virtuala ia amploare si mi-e teama sa ma gandesc ce copii nefericiti o sa crestem noi pe viitor...
Cat despre postul tau :) Foarte tare :)) Bravo!

Tudor spunea...

Ohoooo....de cand n-am mai avut si eu parte de o asemenea experienta....:)

Cristian Lisandru spunea...

Miroase-a poftă de viaţă. Plăcut miros...

AngelWings spunea...

La cat mai multe zile bune in continuare! :)

nol spunea...

dacă treci o singură dată prin Reşiţa,o vei şti cu siguranţă.:)

AudCulori spunea...

Nah! Mai vad si lume fericita. Sa tot ai zile dastea nu? Totusi controlata de 5 ori pe RATB si nici o amenda? Avantaj tu... cred ca doar la fete se intampla asa ceva. :-? Eu am abonament pe un an! :D Avantaj eu... baiat! :X

Anonim spunea...

@ AudCulori - am abonament,nu pentru ca as fi fost in fusta(desi eram). Erau femei controlori :P Felicitari ptr abonamentul anual, eu am lunar :D

@ AngelWings - sper si eu :)

@ nol - aproape ca am fost pe acolo cand eram mai mica

MissB spunea...

Eu stiu despre ce este vorba la numarul 3:D ;;)

Anonim spunea...

se putea ? :)) Tocmai tu sa nu stii ? :))

Trimiteți un comentariu