duminică, mai 24

Tom și Jerry

Îi invidiez pe Tom și pe Jerry. Tot timpul se joacă unul cu celălalt dar la final nimeni nu e grav rănit.

Ce vină are Tom că e în natura lui să îl vâneze pe Jerry ? El doar își urmează instinctul și cu toate astea e rănit și nici nu reușește vreodată să-l prindă. Oare nu asta ne învață părinții când suntem mici? Că pisicile trebuie să prindă șoareci și că șoarecii sunt niște ființe dezgustătoare care răspândesc ciuma? De unde atâta simpatie și empatie pentru micuțul rozător? De ce atâta aversitate față de felina care își face datoria, apărând casa!

Unde mai pui că uneori intră și Spike în decor! Ok, e în natura câinelui să fugărească pisici, dar de când un câine apără un șoarece?! De când cel mai bun prieten al omului apără dușmanul cămărilor? Pisica  și câinele ar trebui să aibă aproximativ același interese. 

Referindu-ne la talia lor, șoarecele se poate strecura foarte ușor din raza de acțiune a unei pisici, câinele e puternic. Pisica e un animal de talie medie - nu poate intra prin micile fisuri pe care un șoarece le găsește cu ușurință, nu se poate lupta cu un câine care nu e de talia ei. Cine e dezavantajat?

Dacă ar fi după Jerry, nici nu ar exista un desen animat - pe el nu-l incomodează Tom, însă cel din urmă știe care sunt regulile - „Neither can live while the other survives”

Eu sunt Tom, tu ești Jerry. Cine vrea să fie Spike?

15 Păreri:

Cristian Lisandru spunea...

Eu aş vrea să fiu Tom. Un Tom care reuşeşte în cele din urmă să nu mai iasă pe locul al doilea. Jerry e simpatic, dar uneori i se acordă prea multe circumstanţe atenuante...

Tudor spunea...

Adica ai de gand sa ma fugaresti pana la adanci batraneti si eu de fiecare data sa scap?! That's not fair. As vrea macar sa fiu prins odata in gherutele tale :)

Anonim spunea...

@ Tudor - merci ca m-ai facut sa chicotesc ;))

Tudor spunea...

Si totusi, cu ce rost te fac eu sa chicotesti, daca nu iti voi sti in veci raspunsul legat de plansetele mele din commenturile anterioare? :( Cu ce rost, daca inca nu stiu ce insemnatate speciala a avut ziua respectiva cand am incurcat borcanele si te-am pus pe tine pe ganduri?! [cred ca o sa ajunga o traditie sa nu mai apara commenturile mele..si sa discutam pe ascuns...]....

Anonim spunea...

@ Tudor - n-am dat raspuns la acea intrebare (cea cu ce te face pe tine...) pentru ca nu as fi in stare sa dau un raspuns corect, fiind in necunostinta de cauza.
Apoi, in legatura cu acea zi, uita-te la comentariul tau si cauta in bara de search, gasesti ceva pe blog! succes la cautare si astept sa vad daca ai aflat.

Diavolul spunea...

Tom ai pus-o ..muahaha

Anonim spunea...

haha! Normal ca tu trebuia sa fii Spike!

Tudor spunea...

"clipe de fericire - 19 mai 2005 - când nu credeam că mai este posibil." Am macar dreptul la 3 optiuni daca nu am nimerit-o corect pe aceasta?! :( Ma rog, te invidiez pt. faptul ca reusesti sa tii minte clipele fericite din perspectiva unei persoane iubite, si nu din perspectiva in care m-am aflat eu pana acum, adica doar aceea de simplu amic :(

Scuze ca ti-am cerut raspunsul la o intrebare, unde era usor necesar sa-ti fi format o parere ceva mai completa despre mine. It won't happen again :(

Paul spunea...

Ai o duminica jucausa, te-au napadit copilariile? Eu raman cu cascavalul si cu patutul mic al lui Jerry. Stii, eu sunt mai modest din fire... Din cand in cand mai mint...

nol spunea...

întotdeauna țineam cu Jerry,deci îmi convine să fiu fugărit de tine,Tom.

Diavolul spunea...

Umm..sorry to burst your bubble.Ilana te rog,citeste cu atentie comentariile si preferintele(nu te baga la a mea,nu are importanta).See anything?

Anonim spunea...

Da, am observat :)) Si tu de cand imi zici mie Ilana ?

Diavolul spunea...

Iadul nu priveste cu ochi buni anumite chestii:))

Anonim spunea...

De ce toti ar vrea sa fie fugatiti? Nu mai e nimeni care sa vrea sa fugareasca? Toti vor doar sa primeasca in ziua de azi

Tudor spunea...

Recunosc, poate ca mi-ar conveni mult mai mult ca eu, Jerry, sa te prind in gherutele mele de soricel pe tine, motanel Tom[Ilana] :)

Trimiteți un comentariu